Most erettsegiztem le es gondoltam, hogy halasztok egy evet, es egy diakszovetsegnel munkat kezdenek szeptembertol, a munkahelyem 25kmre lenne az otthonomtol (tobbi lent)?
A diákigazolvány okt. 31-ig érvényes, addig tudnál vele bérletet venni és diákmunkát végezni.
Ha nem vagy diák, akkor nem dolgozhatsz diákmunkát.
"csak ugy nem tudok berelni es kesz?"
Mármint diákigazolványt? Remélem ezt a kérdést magad sem gondoltad komolyan? A diákigazolvány okirat.
Ne haragudj, de te magyar vagy?
Csak mert a helyesírás mellett még a megfelelő szavak megtalálása sem sikerül neked.
A kérdésed helyesen:
"Mik a feltételei annak, hogy teljesárú buszbérletet vásárolhassak?"
Annak annyi a feltétele, hogy legyen rá pénzed.
A személyi igazolvány számát kell ráírni, nem a személyi számot. A kettő nagyon nem ugyanaz.
Azt pedig nem értem, hogyan lehetne, hogy semmi papírod nincsen?
Pénz kell hozzá és személyi igazolvány hogy VEHESS bérletet. A személyi igazolvány számát kell ráírni. Nem a személyi számot.
És szerintem kizárt, hogy diákig. nélkül vállalhatsz általuk munkát, jól átvernek szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!