Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Most erettsegiztem le es...

Most erettsegiztem le es gondoltam, hogy halasztok egy evet, es egy diakszovetsegnel munkat kezdenek szeptembertol, a munkahelyem 25kmre lenne az otthonomtol (tobbi lent)?

Figyelt kérdés
Es mivel nincs diakkedvezmenyem nem tudok olcson berlethet jutni, tudnek egeszberlethez jutni? Mi szukseges hozza? Mert amit talaltam rola az a szemelyi. szam ami nem lenne baj viszont se utlevel se kartyaalapu jogositvany. Mit tudnek csinalni most, csak ugy nem tudok berelni es kesz?

2016. szept. 4. 03:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nincs diakigazolvanyod akkor mar nem vegezhetsz diakmunkat. Ha jol tudom az adott ev oktobereig lehet diakmunkaval penzt keresni amikor lejar a diakod. De nem biztos, lehet valaki aki jobban tudja leirja hogy is mukodik pontosan.
2016. szept. 4. 05:31
 2/12 anonim válasza:
Az első jól tudja, kell a diákigazolvány hozzá. Te már nem minősülsz diáknak, még akkor sem, ha jövőre folytatnád, hiszen perpillanat nem vagy sehova sem beiratkozva.
2016. szept. 4. 06:09
 3/12 anonim ***** válasza:

A diákigazolvány okt. 31-ig érvényes, addig tudnál vele bérletet venni és diákmunkát végezni.

Ha nem vagy diák, akkor nem dolgozhatsz diákmunkát.

"csak ugy nem tudok berelni es kesz?"

Mármint diákigazolványt? Remélem ezt a kérdést magad sem gondoltad komolyan? A diákigazolvány okirat.

2016. szept. 4. 07:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Értelmetlen a kérdésed, ráadásul diákszövetkezetnél sem dolgozhatsz így.
2016. szept. 4. 07:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondtam a diakszovetsegnel, nem volt baj, es egesz buszberletre gondoltam, mi kell ahhoz hogy bereljek? Hogyan tudnan megoldani?
2016. szept. 4. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Buszbérletet venni szokás és nem bérelni.
2016. szept. 4. 10:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Pontosan tudod, hogy mire gondolok, muszaj okoskodnod? Csak annyit szeretnek tudni, hogy eleg egy szemelyi igazolvany a teljesberlet vetelehez.:))
2016. szept. 4. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te magyar vagy?

Csak mert a helyesírás mellett még a megfelelő szavak megtalálása sem sikerül neked.

A kérdésed helyesen:

"Mik a feltételei annak, hogy teljesárú buszbérletet vásárolhassak?"

Annak annyi a feltétele, hogy legyen rá pénzed.

A személyi igazolvány számát kell ráírni, nem a személyi számot. A kettő nagyon nem ugyanaz.

Azt pedig nem értem, hogyan lehetne, hogy semmi papírod nincsen?

2016. szept. 4. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Pénz kell hozzá és személyi igazolvány hogy VEHESS bérletet. A személyi igazolvány számát kell ráírni. Nem a személyi számot.

És szerintem kizárt, hogy diákig. nélkül vállalhatsz általuk munkát, jól átvernek szerintem.

2016. szept. 4. 11:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Csak egy egyszeru kerdest tettem fel, hogy eleg-e a szemelyi szamomat a berleten feltuntetni anelkul, hogy barmi baj legyen.
2016. szept. 4. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!