Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Azt mondták a déliben, hogy...

Azt mondták a déliben, hogy nem Zamárdi felsőnél áll meg a vonatom, hanem csak Zamárdiban. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Elvileg Zamárdi felsőn kell leszállnom de azt mondták hogy ott nem áll meg hanem csak Zamárdiban. Ez mit jelent? Nem annyira gáz, ha 2km-rel többet kell sétálnom, de sokkal többet. Segítsetek kérlek :)

2016. aug. 25. 07:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Expressz a vonat ha ez számít
2016. aug. 25. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A Déli Parti sebesvonatok állnak meg Zéfelsőn. Zamárdi onnan 2 km-re van. Az általad választott Balaton expressz csak utóbbi helyen áll meg.

Magyarul ne az expresszel menj, hanem sebessel.

2016. aug. 25. 07:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Már a Velencei tónál vagyok szóval mindegy. Szóval Z.felsőtől ~2km-re áll meg a vonatom. Az nekem jó. Javíts ki kérlek,ha hülyeséget mondtam
2016. aug. 25. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
sétálsz fél órát kibírod, legalább elkezdesz már ott alapozni
2016. aug. 25. 11:40
 5/5 anonim válasza:
Tényleg van még valaki aki nem ismeri az internetes menetrendet (pl. Elvira.hu)?
2019. aug. 27. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!