Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Keleti pályaudvarról hogy a...

Delusion kérdése:

Keleti pályaudvarról hogy a legkövetkezetesebb eljutni a Váci út 81-85-be?

Figyelt kérdés

Természetesen nem célom ilyen primitív kérdésekkel spammelni az oldalt, ennek megfelelően azért megpróbáltam utánanézni. Csak hogy időt spóroljak a kedves válaszolóknak, a 81-85 néhány perc sétányira van a Róbert Károly krt.-tól.

Van egy olyan opció, hogy a kettes metróra felszállok, és a Deák Ferenc téren átszállok a hármas metróra, majd le az Árpád hídnál. Ha jól értelmezem a BKK üzletszabályzatát ( [link] 31. old), akkor ez csak egy jegyet kóstálna? Kettes metró kapujánál érvényesítem, illetve majd ha visszafelé jövök ugyanezen viszonylatban, akkor a hármas metró kapujánál egy másodikat, és ennyi? A Deákon pedig mennyire egyértelműek a vágányok illetve maga az átszállás? Nincsenek értelmezési problémáim, de kifejezetten rosszul látok, és nem szeretnék ott, helyben kellemetlenkedni segítségkéréssel.

Az opciók száma nyilván nagy, én ezen kívül még a 7-es busz - 1-es villamos lehetőséget láttam. Van esetleg más, érdemi alternatíva? 500-700m séta belefér.

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha ugyanezt a lokációt nem a Keletiből, hanem Herminamezőből (Herminamezőről?) szeretném megközelíteni (tudom, nem kis terület, de tekintsünk el a pontosságtól, 10-15 perc séta belefér), akkor az 1-es villamoson kívül miben lenne még érdemes gondolkozni?

Őszintén köszönöm a válaszokat.

2016. aug. 14. 03:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Metró a legegyszerűbb. 1 jegy kell hozzá.

Kiszállsz a metróból jobb oldali mozgólépcső felé mégy, követed a metró ikont és már a másik metrónál vagy. Ott meg az Újpest felé kell menni (Nem Kispest!)

Hermináról 1-es villamos.

2016. aug. 14. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:

metro jobb, ahogy 1 íírja

az 1-es nagyon messze van a Keletitől, oda még a 7-essel kellene utazni és akkor az 2 jegy

2016. aug. 14. 08:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy értettem, hogy a 7-es busszal tudnék menni az 1-esig, távolságban a google maps alapján valóban kilométerekről lenne szó, azt gyalog nem szívesen vállalnám.

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz

2016. aug. 14. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!