Budapest-Bécsújhely (Ausztria) vonat menetrendre milyen oldalon tudok rákeresni?
elvira.hu nem jó
www.oebb.at nem jó
Tudtok olyan oldalt ahol összerakja nekem a lehetséges útvonalakat, átszállások számával, időpontokkal?
Meg úgy általában ,ilyen vonatokra hol szokták megtalálni az emberek az információkat, jegyeket hogy szoktak venni?
kösz
Ezt az oldalt a Deutsche Bahn üzemelteti az európai vasúttársaságok megbízásából. Egész Európa vasúti menetrendje benne van.
Köszi!
Árat viszont nem találtam. Azt merre kéne keresnem? Diákom van.
Illetv a keleti jegypénztárban egyszerűen lehet ilyen 2átszállásos jegyet kérni Puchbergbe?
A jegy árát a nagyobb állomások, pályaudvarok nemzetközi péztáraiban tudják megmondani. Azt is, hogy tudnak-e közvetlen jegyet adni Puchberg-be.
A [link] oldalon is lehet menetrendet keresni. A Bidapest -> Wiener Neustadt viszonylatot kiadta. Itt van egy "Ticket und Preise" link, de nekem nem jön ki az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!