Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan szervezzek le egy...

Hogyan szervezzek le egy ausztiai utat esetleg hétvégét?

Figyelt kérdés

Még soha nem intéztem külföldi utat. Nem is beszélek németül,de tök azt érzem,hogy eltöltenék ott egy héthégét aztán megnézni mindent. Azt tudom,hogy vonattal mennénk,de onnét nem vagyok ismerős..

Mi az amit érdemes megnézni vagy helyek ahová érdemes elmenni?

2016. aug. 12. 23:05
 1/4 anonim válasza:

Ugyan úgy kell, mintha belföldit intéznél ;)

Kiválasztod az úticélt/kiválasztod,lefoglalod a szállást/intézel utas biztosítást/utazol ;)

Szállásfoglalàshoz nem kell beszélned németül se, kismillió utazási iroda elintéz helyetted mindent.

2016. aug. 12. 23:18
 2/4 anonim válasza:
2016. aug. 12. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én most voltam Bécsben vonattal, igaz csak 1 napra. Vettem egy vonatjegyet oda-vissza, azt hiszem kirándulójegy a neve és vettem hozzá kinti "BKV" jegyet. Ezt a vonatjeggyel együtt lehet venni. Helyjeggyel együtt kb 15.000 ft volt (4 napig lehet velhsználni). szállást meg sok oldalon lehet már foglalni. Itthon meg nézd meg mit akarsz megnézni, tervezd meg hova hogy jutsz el és ennyi.
2016. aug. 12. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Hegyeshalomig el szoktam vinni a biciklit vonattal, majd onnét a Duna menti kerékpárúton Bécsig tekerek. De legtöbbször Győrből tekerek Bécsig. Út közben felmentem a haimburgi hegyre a várhoz. Vagy megmártóztam a vadonban egyik kristálytiszta állóvízben és közben gyönyörködtem a vizek gazdag élővilágában. Bécsben meg a többi biciklis és görkoris közt minél több mindent megnéztem. Nyáron a többi messziről jött turistához hasonlóan kemping matracon aludtam például a nudista strandon.

Aki idehaza képes megtenni mondjuk 10 km-t biciklivel az Ausztria esetén nyugodtan szorozza be minimum 8-al vagy 10-el, vagyis odakinn 100-at is képes lesz megtenni mert szabadnak és fiatalabbnak érzi odakinn magát és akár kisujjal is elég a kormányt fogni mert annyira jók az utak.

2016. aug. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!