Repülőgépre lehet felvinni ételt?
Figyelt kérdés
A bőröndbe tenném amit a gép aljába tesznek. Ajándékként süteményre gondoltam. Ilyet szabad?
Oda mindent be lehet tenni? Svájcba megyek
2016. aug. 9. 09:44
1/6 anonim válasza:
Oda robbanószeren kívül mindent be szabad tenni (ételt, italt, dohányt, sütit, körömlakkot, akkutöltőt, számítógépet). Így hát te döntöd el, hogy a csomag dobálásakor (amikor egy másik 20 kilós bőrönd landol a tiéden) mi fog összetörni és mi nem...
2/6 anonim válasza:
Kellene, hogy olvass, mielőtt publikálsz.
Ez azt jelenti, hogy legalább rákeresel arra, mi és hogyan vihető az utazás során.
És komolyan gondolom, az is alapvető emberi elvárás, hogy miután rákerestél, elgondolkodsz azon, vajon kizárja-e a szabályzat a sütemény szállítást, vagy sem.
Nem bántásból írom.
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: ehelyett írhattál volna máshova pozitív választ is, ha zavar ez a kérdés pörgess tovább :)
2016. aug. 9. 10:30
4/6 A kérdező kommentje:
elsőnek köszi :)
2016. aug. 9. 10:31
5/6 anonim válasza:
Igazad van. Írhattam volna. De valamiért én azt szerettem volna, veled érzékeltetni, hogy az olvasási készséged tudatos fejlesztésével jobb emberré válhatsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnallak hogy nincs jobb dolgod mint ilyen kerdesekre valaszolni...igen jol latod, erted nem eroltetem magam az ekezetekkel..en azert minden jot kivanok neked :*
2016. aug. 11. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!