Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Makarskán a városi strand,...

Makarskán a városi strand, sétány a központ felé van?

Figyelt kérdés
A szállásunk 900 méterre lesz a központtól és szeretném tudni hogy merre találjuk meg a városi strandot és a sétányt.
2016. aug. 8. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért nem nézed meg térképen?

[link]

Beírhatod a szállás címét is, és akár utcakép üzemmódban bejárhatod az egész várost, hogy képben legyél:

[link]

Egyébként az nekem furcsán hangzik, hogy "városi strand". Milyen strandra gondolsz? A tengerpartra?

2016. aug. 8. 09:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Persze hogy a tengerpartra. :) A neten csak úgy találtam meg hogy "városi strand".

2016. aug. 8. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha odaértek (gondolom autóval mentek), forduljatok egy kört a városban, hogy meg legyen minden fontos dolog (boltok, étterem, benzinkút, strand, stb.). Makarska nem olyan nagy város, hogy ne lehetne kiismerni fél nap alatt. A tengerpartja nagyon szép, úgyhogy remélem, jó időtök lesz, és élményt jelent majd. Jó nyaralást!
2016. aug. 8. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2016. aug. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!