Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi koltopenzre van szukseg...

Mennyi koltopenzre van szuksegem Spanyolorszagban?

Figyelt kérdés

12napra megyunk

az etkezesrol magunknak kell gondoskodni(emiatt gondolom a 3bol 2 etkezes egy nagyobb varosban lesz,ami nem olcso)

nem szeretnek olyan sok dolgot venni,csak nehany aprosagot

Es elnezest,hogy ilyen tapasztalatlanul irok,de soha nem voltam meg kulfoldon es fogalmam sincs mit hogyan tegyek:(

2016. aug. 2. 22:42
 1/8 anonim válasza:
Pár éve én is voltam nyaralni Spanyolországban 2hétig a párommal. Mi direkt úgy mentünk, hogy ebben a 2hétben mindent megengedünk magunknak, és nem fogunk spórolni. Minden nap étteremben ettünk minimum egyszer (napközben általában vagy a tengerparton voltunk, vagy mentünk valahova), sangriázgattunk minden nap (kötelező kipróbálni az ottani, igazi sangriát), és kb minden másnap mentünk valahova (hajókázni, csúszdaparkba, Barcelonai túra, sagrada familia, montjuic, Gaudi épületei, delfin show, ócenárium, flamenco est, stb stb), és így volt kettőnknek olyan 170-200ezer ft a költőpénz. De mi aktív nyaralásra mentünk, ha ti csak a parton süttetitek magatokat, ennél jóval kevesebből ki lehet hozni! Spanyolország egyébként csodaszép, leírhatatlan, álom.. Bár én csak Katalóniában voltam, Barcelona és környékén, de mi kétszer is visszamentünk, és ha tehetném minden évben ott nyaralnék, sőt nagy álmom, hogy egyszer ott éljek. Nekem Spanyolország hatalmas szerelem, csoda. Úgyhogy irigykedem kicsit, de nagyon szép nyaralást kívánok! :)
2016. aug. 3. 02:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit irigykedsz?!Én irigykedhetek,mert sosem voltam,nem is fogok eljutni,pedig nagy álmom volt,és az is,hogy ott éljek.Szóval inkább ne írj semmit első!
2016. aug. 3. 05:26
 3/8 anonim válasza:
na hát igen, belőled aztán minden szavadból árad a rosszindulat és az IGAZI irigység (én csak amolyan szófordulatnak írtam, amit az emberek elég gyakran használnak, de gondolom te soha nem hallottad még...), csak azért, mert te még nem jutottál el! Inkább te ne írj semmit, pláne olyan kérdéshez, ahol nem a kérdésre válaszolsz, hanem kötekedsz
2016. aug. 3. 09:29
 4/8 anonim válasza:
annyit még hozzátennék, bár nem ismerem a körülményeidet, de mi a párommal 20évesen, gyári munkásként, egyedül albérletben élve és fenntartva magunkat, na így jutottunk el erre a nyaralásra, majdnem egy évet spórolva rá! senki nem rakott alánk egy ft-ot sem, nem élünk nagy lábon, mégis kivitelezhető volt..
2016. aug. 3. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszod!:)

Igazabol en is ugy vagyok vele, hogy ez most oriasi dolog, hogy ide elutazhatok.

Es akkor ugy szuk 100.000ft-tal kell szamolnom,es megegyszer koszonom a imerito valaszod!:)

2016. aug. 3. 14:33
 6/8 anonim ***** válasza:

csak egy jó tanács amit kérlek tarts be. a rászánt összegen felül tegyél félre 1-200 eurót, ha beut a gebasz vmi miatt és elfogy a cash, de ne pnztárcába mert azt elveszitheted vagy el is lophatják.

ezzel bánj ugymintha nálad sem volna

2016. aug. 3. 18:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Csak aza baj hogy olyan sokat nem tudok vinni hogy meg pluszba 200at felretegyek
2016. aug. 3. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Erre mert nem reagal senki? :(
2016. aug. 5. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!