Van itt olyan még, aki soha nem volt nyaralni, még felnőtt nem lett?
Vannak nyári táborok is - kérd meg őket, hogy engedjenek el egy ilyenre - ha már ők nem visznek el sehová.
Vannak zenei táborok, vagy olyan foglalkozások, ahol kikapcsolódással egybekötött tanulás (pl. kézműves), túrázás is van.
Én.
A Balatonnál 20 évesen voltam először.
Nyaralni pedig meg még hosszú távon soha, hiába dolgozok 18 éves korom óta, nincs szabadságom szinte soha, mert eddig tanultam és mindig elment az összes szabim vizsgaidőszakra, így nyáron 1 napot sem tudtam kivenni. De idén végeztem, így jövőre már végre lesz szabim, és jövő nyáron mostmár nincs az az isten, hogy ne menjünk nyaralni a férjemmel, 7-10 napra minimum elmegyünk egy exotikus helyre.
24N
A páromat se vitték a szülei sehova. Nem is nagyon volt igényük se, meg lehetőségük se. Még kamasz korban ismerkedtünk meg, és 20 évesen volt először nyaralni velünk. Az én családom ha megteheti, mindenképp megyünk, mégha egy közeli helyre is 3 napra. Nekünk ez fontos, másnak meg nem.
Azóta a párom is velünk nyaral, persze kifizetjük a részünket, ő is, és én is.
Mi sose megyünk nyaralni. Egy az, hogy nagyon sok pénzbe kerül, és tudjuk azt másra is költeni, a másik az, hogy vannak állataink, akiket nem lehet itthon hagyni hosszú távra, főleg ebben a hőségben. A haszonállatok etetését még csak-csak rá lehetne bízni a szomszédra, de a kutyákét nem. + van egy szobakutyám, aki nagyon kis érzékeny lelkileg, őt nem lehetne itthon hagyni, vele meg nem lehet sok helyre bemenni.
Mi ezt úgy szoktuk megoldani, hogy év közben, amikor csak lehetőségünk van rá, elmegyünk komolyzenei koncertre, egy-egy múzeumba, várba. Csak egy-egy nap mindig, kirándulás, de nekünk erre van igényünk.
Gondolom tanulsz, ezért nincs pénzed!
Vállalj el 2 hónap szünidei munkát (akár a Balcsin,... mindig keresnek) aztán kapd karon valamelyik barátod és menjetek el nyaralni.
Én így csináltam annak idején!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!