Miért nincs pénz nyaralni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok Szerbiába élek. Kiskoromban minden évben voltunk nyaralni, de kb 3-4 éve nem. Minden vágyam hogy nyaralni menjünk, de még a szomszéd országba se megyünk mert azt mondják nincs pénz, pedig elõtte sokkal messzebre mentünk. Van jó autónk, apa tegnap vett magának mégegy nagyon drága nagymotrot. De nyaralni nincs pénz. Nem értem, miért?2016. júl. 28. 17:11
1/4 anonim válasza:
"Van jó autónk, apa tegnap vett magának mégegy nagyon drága nagymotrot. De nyaralni nincs pénz. Nem értem, miért?"
Pedig a kérdésben benne van a válasz.
2/4 anonim válasza:
azért nem mentek nyaralni, mert apádnak fontosabbak a hóbortjai és előbbre tartja saját magát mint titeket.
3/4 anonim válasza:
Mert inkabb telelni kéne menni..az olcsóbb
4/4 anonim válasza:
azért szerbiából majd migrálj át valahová ha meg akarsz élni normális életszínvonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!