Szirmai Gergőnek honnan van ennyi pénze?
Egyébkent ha megnézed az afk-s utazásokat...láthatod milyen körülmények közt "nyaral".
Tipik fiatal akinek a földön is jó. Így elég "olcsón" meg lehet úszni. Na meg ugye a szponzoráció.
Szirmai Gergely András (Budapest, 1988. szeptember 20. – ) magyar videóblogger, filmkritikus. A YouTube videómegosztón vált híressé a Hollywood Hírügynökség (HollywoodNewsAgency) sorozat készítésével.
Ha rá gondolsz.
Bár még én sem hallottam róla.
(előző voltam)
itt egy cikk róla de kimásolom a lényeget:
"Civil munkád nincs is?
A YouTube egy teljes értékű munka számomra, már három csatornám is van, amik kitöltik a napjaimat. A Hollywood Hírügynökség volt ugye az első, ahol a filmkritikákon kívül van egy „Komment Kedd” nevezetű kérdezz-felelek sorozatom is, amiben a nézők kérdéseire válaszolok.
Emellett a GameDayIroda csatornámon a barátommal, Kiss Imrével együtt készítjük azokat a videókat, amikben a kedvenc vagy új játékainkat próbáljuk ki. Már itt is 100 000 ember figyel minket. A legújabb projektem decemberben indult el AFK Légió néven, a tematikája pedig az utazás.
A jövőben az alkotói mellett az üzleti oldalát is szeretném minél jobban kitanulni a műfajnak.
Körülbelül kalkulált összeg, amit a youtube reklámok után kaphat:
HollywoodNewsAgency: 109020-1744322.5 ft/hó
GameDayIroda: 49023.5-786655 ft/hó (ez ugye feleződik)
ÁFK Légió: 53441-855060 ft/hó
ISMÉTLEM,EZEK KALKULÁLT ADATOK A NÉZŐK SZÁMA ALAPJÁN.
Ebből még lejönnek az adatok és valószínűleg mind közelebb van az alsó határhoz.
Ha sikerül valamit elérned a youtubeon akkor az rendesen fizet is. Ezért engedhetik meg maguknak, hogy ebből éljenek.
((A szponzorokról még egy szót sem szóltam, pedig ők is fizetnek azért rendesen))
+nem a legdrágább helyeken száll meg, eszik, ilyenek. A rallyra pedig szerintem nem kellett durván sokat költenie, meghívott vendég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!