Mi a véleményetek a Brač szigetről?
Figyelt kérdés
Szép a part? Nyüzsi van? Milyen a közbiztonság?(autólopás) Melyik a legjobb része?
Köszönöm a válaszokat, előre is :)
2016. júl. 19. 15:08
1/3 anonim válasza:
A kétéltű autókat bizony nagyon lopkodják.
Már egy sincsen a szigeten.
2/3 anonim válasza:
3 éve jártam a szigetem. Omisban nyaraltunk és egy hajókirándulás alkalmával látogattunk el a szigetre. Igaz csak pár órát töltöttünk ott, így nem sok mindent tudok róla írni. A víz nagyon szép tiszta volt a víz és a kikötő környéke is tetszett. Utószezonban voltunk, akkor nem volt nyüzsi a szigeten.
3/3 anonim válasza:
Mi először 2007-ben voltunk, azóta majdnem minden 2. évben ott nyaralunk, Supetarban. :) imádjuk, mi ebben az időszakban szoktunk menni, de az én véleményem szerint nem szoktak sokan lenni. Nagyon szép hely, kocsival mentünk ott a környéken. Átmentünk Bolra, ott a kis félszigethez képest sokan voltak. Viszont az egész sziget tényleg gyönyörű, nem lehet megunni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!