Erdély (vagy Románia) turistatérkép Garmin készülékre?
Hát nem itt kapunk választ kérdéseinkre a témában! Én magam nemrég vettem egy Garmin Drive 50 LM készüléket, és nem kaptam előtte választ, hogy Grmin Drive 50 LM vagy Garmin nüvi 50LM készüléket vegyek!
Amit tanácsolni tudok, hogy, ha van okos telefonod, és van rajta GPS, azaz képes a telefonod, hogy a GPS szolgáltatást nyuj műholdakhoz csatlakozzon, akkor okostelefonra kell térképet letölteni, És ezek sokkal jobbak, gyorsabbak lesznek, mint egy 600 lejes GPS készülék! MErt maga az okostelefon, sokkal jobb, mint egy GPS készülék. Ha 2 készüléket, mint készülék hasonlítjuk, össze, akkor egy okos telefon sokkal jobb konfigurációju, jobb a proci, több a memoria, jobb a képernyő... stb. Sokkal gyorsabban terement kapcsolatot a műholdakal, mint egy GPS készülék! Szóval ha van egy jó okostelefonod, aminek elég nagy a képernyője, akkor felejtsd a Garmint! De bármilyen GPS készüléket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!