Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nászútra van valakinek valami...

Nászútra van valakinek valami jó ötlete?

Figyelt kérdés
Ázsiai országot légyszi ne írjatok, mert márciusban megyünk Ázsiába és mégegyszer oda nem akarok. Nem feltétlenül fekvős, tengerpartos hely érdekel, hanem inkább városnézős, kirándulós, de tengerpartos is jöhet :) Jövő június-júliusra kellene, kb 7-10 napra :)
2016. júl. 10. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

USA keleti part

USA nyugati part

USA nemzeti parkok

Ha valami olcsóbbat szeretnétek esetleg akkor jó lehet a spanyol tengerpart (Barcelona, Costa Brava), vagy valamelyik olasz sziget (Capri, Szardínia, Szicília), Málta, Portugália.

2016. júl. 10. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha kicsit kilépnél a szokásosból, akkor pl Zöld-foki Köztársaság.
2016. júl. 10. 11:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Nèztem kèpeket a neten, most Szardìniába beleszerettem, lehet az lesz a cèlpont, a párom règen már ùgyis mondta, hogy Cagliariba szìvesen menne :) köszi a tippet!

(USA nyugati part is nagy álmom de arra mèg spòrolni kell :) )

2016. júl. 10. 11:33
 4/9 A kérdező kommentje:
A Zöld-foki szigetek is gyönyörű, de lehet az is inkább ha lejárt a lakáshitelünk kategòria, de felraktam az ùti cèlok listára :)
2016. júl. 10. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
hmmm. van eéképzelésed de azért +kérdezed! hmmm szex 1000-el napjában többször.
2016. júl. 10. 12:10
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem nagyon jó ötleteim vannak, de sajnos se G. zita, se B. renáta nem akar velem jönni :(
2016. júl. 10. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Attò lehet kèrdezni, hátha valaki olyat ìr, ami amùgy nem jutna az eszèbe..

Èn ajánlanám pl Madeirát vagy Montenegro-t ha tengerpart. Vagy városnèzősnek Ròma, vagy Lisszabon esetleg Párizs.

De mèg nászùtnak szerintem Erdèly is nagyon szèp lehet ès nem drága.

2016. júl. 10. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy ha kirándulás meg tengerpart, akkor az Azori-szigetek is szóba jöhet, szép hely és elvisz a TAP óccsóér, Lisszabonba meg zsebpénzért ki lehet jutni Wizzel.
2016. júl. 10. 13:10
 9/9 Béluska2016 ***** válasza:

Én Ázsia bármely országát ajánlanám. :)Sok kalandra, Csodás látnivalókra, romantikus kirándulásokra, napsütötte tengerre a pénz függvényében van bőven lehetőség. Íme:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=JhVr0uYWXso

https://www.youtube.com/watch?v=ZjFyhYZyPgg

https://www.youtube.com/watch?v=IhzGs4alpp0

Ebből a számtalan lehetőségből én sem tudnék választani, bevallom. Picit segítettem azért...

2016. júl. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!