Acélbetétes bakancsban felengednek repülőgépre?
Figyelt kérdés
Kedvesemhez utaznék Franciaországba. Úgy tudom, minden szúró-, vágó- és egyéb fegyvernek minősülő eszközt stb. elvesznek. Az acélbetétes bakancs annak számít? Mert ennyi erővel szerintem pl. az öklömet is elvehetnék... ^^2008. szept. 27. 14:09
11/17 anonim válasza:
tereskova, meg az utánaszóló! Miért legyen minden nő magassarkúba??Aki sportcipőt hord az nem is nő???Amúgy az acélos százszor kényelmesebb, mint a magassarkú!!És nem mindenki egy stílusú, de attól még nem igénytelen!Amúgy kedves kérdező, én poénból már biztos felvenném!Írd majd meg, hogy mi volt a reptéren, kiváncsi lenék!!:)
12/17 anonim válasza:
Na én hordom az acélbetétest (nő létemre) elhiheted,hogy nem fogom tűsarkúval tönkre tenni a lábamat egy életre,azon kívűl,hogy rámnézel és észre sem veszed,hogy mi van rajtam.Az utolsónak köszi!
13/17 A kérdező kommentje:
Na végülis nem volt bátorságom, mert tudtam, hogy nyűg lett volna levenni... ^^ (20 soros :P) De majd legközelebb. :) Úgyis karácsonykor megyek, akkor meg már sár meg hó, és kelleni fog. ^^
(Másrészt szerintem sem attól nő a nő, hogy magassarkút hord... -.-)
2008. nov. 15. 19:17
15/17 anonim válasza:
Nehogymár attól legyen nő valaki mert magassarkút hord... különben is, a nők háromnegyede nem tud benne járni... maximum csak botorkálnak:)
16/17 anonim válasza:
Az acélbetkós szerintem rohadtul nem igénytelen, vagy visszataszító...Én éppen most szeretnék egyet venni.
Koncerten nagyon jól jön, nem tapossák össze a lábadat, nemúgy, mint egy sima tornacipőben...és még ráadásul jól is néz ki:D:D
Jah és mi az hogy egy nő öltözködjön nőiesen, és húzzon magassarkút?XDXD...tudod nem mindenki részesíti előnyben a magassarkút, sokan jobban szeretnek kényelmes lábbelikban járkálni( mint pl én is)
17/17 anonim válasza:
nő vagyok, se acélbetkóst, se magassarkút nem vennék fel repüléshez, sok vele a macera, nem bálozni megyek, ergo megteszi a kényelmes tornacipő is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!