Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Acélbetétes bakancsban felenge...

Acélbetétes bakancsban felengednek repülőgépre?

Figyelt kérdés
Kedvesemhez utaznék Franciaországba. Úgy tudom, minden szúró-, vágó- és egyéb fegyvernek minősülő eszközt stb. elvesznek. Az acélbetétes bakancs annak számít? Mert ennyi erővel szerintem pl. az öklömet is elvehetnék... ^^
2008. szept. 27. 14:09
1 2
 11/17 anonim válasza:
94%
tereskova, meg az utánaszóló! Miért legyen minden nő magassarkúba??Aki sportcipőt hord az nem is nő???Amúgy az acélos százszor kényelmesebb, mint a magassarkú!!És nem mindenki egy stílusú, de attól még nem igénytelen!Amúgy kedves kérdező, én poénból már biztos felvenném!Írd majd meg, hogy mi volt a reptéren, kiváncsi lenék!!:)
2008. okt. 28. 23:48
 12/17 anonim válasza:
94%
Na én hordom az acélbetétest (nő létemre) elhiheted,hogy nem fogom tűsarkúval tönkre tenni a lábamat egy életre,azon kívűl,hogy rámnézel és észre sem veszed,hogy mi van rajtam.Az utolsónak köszi!
2008. okt. 31. 12:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Na végülis nem volt bátorságom, mert tudtam, hogy nyűg lett volna levenni... ^^ (20 soros :P) De majd legközelebb. :) Úgyis karácsonykor megyek, akkor meg már sár meg hó, és kelleni fog. ^^

(Másrészt szerintem sem attól nő a nő, hogy magassarkút hord... -.-)

2008. nov. 15. 19:17
 14/17 anonim válasza:
81%
éjjen acélbetét! éjjen!
2008. dec. 9. 15:03
 15/17 anonim válasza:
94%
Nehogymár attól legyen nő valaki mert magassarkút hord... különben is, a nők háromnegyede nem tud benne járni... maximum csak botorkálnak:)
2009. ápr. 14. 22:50
 16/17 anonim válasza:
91%

Az acélbetkós szerintem rohadtul nem igénytelen, vagy visszataszító...Én éppen most szeretnék egyet venni.

Koncerten nagyon jól jön, nem tapossák össze a lábadat, nemúgy, mint egy sima tornacipőben...és még ráadásul jól is néz ki:D:D

Jah és mi az hogy egy nő öltözködjön nőiesen, és húzzon magassarkút?XDXD...tudod nem mindenki részesíti előnyben a magassarkút, sokan jobban szeretnek kényelmes lábbelikban járkálni( mint pl én is)

2009. aug. 3. 15:45
 17/17 anonim válasza:
nő vagyok, se acélbetkóst, se magassarkút nem vennék fel repüléshez, sok vele a macera, nem bálozni megyek, ergo megteszi a kényelmes tornacipő is..
2010. júl. 1. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!