Rapidio kérdése:
Milyen feltételek vannak hogy Ukrajnába utazzak?
Figyelt kérdés
Van 3 nagynénim aki ott lakik de nem tudják hogy van ez és konkrétan nem merek rá kérdezni ugyanis a következő a problémám :
Én 19 éves vagyok a párom 15.
Igen kissé fura lehet de már 3 éve együtt vagyunk.
A szülők nem fogadnak el stb..
Beszélek oroszul és ott akarok munkát , viszont meg akarom szöktetni.
Új életet akarunk kezdeni.
Valahogy az ilyen lehetséges?
És ha teszem fel van megoldás és kijutunk akkor mire számíthatunk a nyomozás terén?
Gondolom csak nem lehet gond mivel nem Uniós ország és így nincs kiadatási egyezmény.
Vagy rosszul tudom?
A válaszokat előre is köszönjük!!
2016. jún. 24. 00:33
2/9 anonim válasza:
Ukrajnában élek és csak tanácsolni tudom,hogy ne ide szökjetek..nem tudnád eltartani,hidd el..eleve ő még kiskorú..határon ottlesz,hogy átlépte,regisztrálva van..magyar állampolgárkén..t nem tudom,meddig tartózkodhat itt..meg mit kezdene magával?Szerintem felejtsd el ezt a szökés hülyeséget,nemtudod,mi van itt..a fizud kb a rezsire lenne csak elég..vagy arra se:)
3/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak : Es gibt.
Második : Teljesen esélytelen az hogy ne találjanak meg minket?
2016. jún. 24. 00:57
4/9 anonim válasza:
Na jó, de gondolod, hogy nem vitetik haza a 15 éves gyereket, ha megtalálnak titeket? Hacsak nem barlangba bújtok, akkor le fogtok bukni. Ne legyetek teljesen hülyék, amire készülsz, az BŰNCSELEKMÉNY. A határon se jutnátok át. A 3 nagynéniddel együtt ülhetnéd le az 5 évet a sitten, a barátnőd meg a javítóban.
5/9 anonim válasza:
Mire jó ez nektek? Attól, hogy a szülők nem fogadnak el nem kell elhagyni az országot, főleg nem illegálisan egy kiskorú társaságában. Munkát nem vállalhatsz, legfeljebb feketén tudsz majd dolgozni, előbb-utóbb meg fognak titeket találni és azt az életed végéig bánni fogod, mert a börtön mellett a teljes média le fogja ezt hozni, a barátnőd szüleitől meg amire számíthatsz... 15 évesen tönkre akarja tenni a barátnőd az életét azzal, hogy illegálisan kiszökik Ukrajnába végzettség nélkül, te meg max. érettségivel szöknél ki illegálisan, szerinted hol kapnátok munkát egy háborús országban, anélkül meg miből fogtok megélni? Az hülyeség, hogy nincs kiadatási egyezmény, ha megtalálnak magyar állampolgárként, akkor automatikusan felveszik Magyarországgal a kapcsolatot, de valószínűleg ukrán börtönben fogod tölteni a büntetésedet.
6/9 anonim válasza:
Es ilyen idiota, felelotlen otletekkel te felnottnek akarod nevezni magad? Gondolkozzal mar. Egyreszt at sem engedik a hataron, masreszt pedig mi van ha tortenik vele valami, ha? Elesik, betorik a feje, mondjuk. Viszed a korhazba, oke. Es ott ki fogja fizetni az ellatasat? Draga dolog am biztositas nelkul ellatni valakit. Megszoktetni... ja, csak az elet gyakorlatias dolgairol fogalmad sincsen.
7/9 anonim válasza:
Regisztrálva lennétek..csak utánanéznek és levagytok bukva..bird ki,amig 18lesz a barátnőd,aztán oda viszed,ahova akarod..csak ne ode!!Innen mindenki elfele megy,mert lehetetlen a megélés..inkább menjetek Németbe,Csehbe..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 26. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!