Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Egy ilyen táskában vihetek...

Egy ilyen táskában vihetek húst? Kibírja?

Figyelt kérdés

Kb 5-5,5 órát fogok utazni, fagyasztott húst akarok vinni, ilyen "termo táskában" kibírja az utat anélkül, hogy kiolvadna? Visszalehet fagyasztani a szállítás után?

[link]

[link]

2016. jún. 15. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy kibír ennyit, vagy nem. De az utazás után mindenképp egyből felhasználnam, semmiképp nem fogyasztanam vissza. Felolvadt ételt tilos visszafagyasztani.
2016. jún. 15. 11:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés, hogy felolvad-e benne vagy tartja a hideget? -.-
2016. jún. 15. 11:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A boltból hazáig!!

Kb fél órát ha kibír ebben a szatyorban, ha nincsen nagyon meleg.

2016. jún. 15. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Pár jégakkuval megtűzdelve lehet, hogy kibírná - attól függ, hol és milyen melegben utazol - de én azért nem kísérleteznék vele. Nem tudom, hová készülsz, de vannak olyan országok, ahová nem is engednek nyers húst bevinni.

Visszafagyasztani semmiképpen nem szabad!

Javaslom inkább elkészített formában kivinni: nem tudom, minek szánod, de rántott hús, fasírt, stb....

2016. jún. 15. 15:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi már vittünk így húst (autóval síelésre, nyaralásra), jégakkukkal elég jól kibírta, de aznap vagy másnap megettük. Csak annyi kaját pakolunk, hogy ne kelljen mindjárt első nap bevásárlással kezdeni. Nem tudom, hova utazol, a bolti árakban nincs látványos eltérés Európán belül.
2016. jún. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!