Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Néhány hetet dolgozok külföldö...

Néhány hetet dolgozok külföldön, és kegyetlen honvágyam van. Hogy győzzem le? Tudom hogy csak néhány hét és ki lehet bírni, de ez a nonstop gyomorgörcs.

Figyelt kérdés
2016. jún. 8. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Koncentrálj a munkára.

Tudod, hogy meddig tart a munka. Tudod, hogy mikor jöhetsz haza. Nincs okod a honvágyra. Hiszen nem kint élsz.

2016. jún. 8. 10:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudom, de olyan nehéz. Nonstop a sírás kerülget, ott a görcs a gyomromban, a torkomban. Még csak az sem lehet hogy hazamenekülök mert szerződésem van hogy meddig kell maradni.

Oké, sokaknak ez csak picsogásnak hangozhat mert "ki lehet bírni" de nem vagyok hozzászokva és nem tudom hogy bírom ki, még enni sem tudok.

2016. jún. 8. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
ennyire görcsölsz, minek mentél ki? a külföldi munka nem mindenkinek való.
2016. jún. 8. 11:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt előre nem láthattam, mindig erre vágytam, de hirtelen belecsöppenve megint más. Hiányzik az otthonom, nem tehetek róla. Ez már így alakult
2016. jún. 8. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

fogd fel kirándulásnak

vannak akik évekre mennek ők is kibírják

2016. jún. 8. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:

DE mitől félsz? Nem örökre mentél? Csak pár hét. Tudod, hogy mikor lesz vége.

Inkább próbáld meg kiélvezni. Sétálj, nézelődj.

2016. jún. 8. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a feldolgozásnak a része része , ha kisírod kidühöngöd elmúlik .
2016. jún. 8. 11:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Beismerem, hogy gyenge vagyok, nem vagyunk egyformák, én ilyen vagyok, borzasztóan hiányzik az otthonom, a megszokott környezet, és nem szeretnék rajta változtatni.

Az egyetlen, amit tudok, hogy ez így nem állapot, hogy ENNI SEM TUDOK. Alig bírok néhány falatot letömködni, az is visszafele jön, teljesen mindegy mit eszek.

2016. jún. 8. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Hat hallod, en elmennek a helyedben egy olyan helyre ami mas kultura, pl ha angliaban vagy akkor meglatogatnam a kinai negyedet, mer akkor uj dolgokat latok es lekoti a figyelmemet. Ha meg nagyon nem birod, fozz egy magyaros kajat az csak lefog menni a torkodon xD am ha fejjel lefele olvasod a konyveket az is muris. :) eltelik par perc es a repteren azon fogsz agyalni h miert nem marafhatsz tovabb. Kitartad ;)
2016. jún. 8. 21:52
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:

Nincsenek magyarok a közeledben? Mert az sokat javítana a helyzeteden, meg az állapotodon.

Melyik országban és városban vagy?

2016. jún. 9. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!