Néhány hetet dolgozok külföldön, és kegyetlen honvágyam van. Hogy győzzem le? Tudom hogy csak néhány hét és ki lehet bírni, de ez a nonstop gyomorgörcs.
Koncentrálj a munkára.
Tudod, hogy meddig tart a munka. Tudod, hogy mikor jöhetsz haza. Nincs okod a honvágyra. Hiszen nem kint élsz.
Tudom, de olyan nehéz. Nonstop a sírás kerülget, ott a görcs a gyomromban, a torkomban. Még csak az sem lehet hogy hazamenekülök mert szerződésem van hogy meddig kell maradni.
Oké, sokaknak ez csak picsogásnak hangozhat mert "ki lehet bírni" de nem vagyok hozzászokva és nem tudom hogy bírom ki, még enni sem tudok.
fogd fel kirándulásnak
vannak akik évekre mennek ők is kibírják
DE mitől félsz? Nem örökre mentél? Csak pár hét. Tudod, hogy mikor lesz vége.
Inkább próbáld meg kiélvezni. Sétálj, nézelődj.
Beismerem, hogy gyenge vagyok, nem vagyunk egyformák, én ilyen vagyok, borzasztóan hiányzik az otthonom, a megszokott környezet, és nem szeretnék rajta változtatni.
Az egyetlen, amit tudok, hogy ez így nem állapot, hogy ENNI SEM TUDOK. Alig bírok néhány falatot letömködni, az is visszafele jön, teljesen mindegy mit eszek.
Nincsenek magyarok a közeledben? Mert az sokat javítana a helyzeteden, meg az állapotodon.
Melyik országban és városban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!