Kenutúra részletek?
Figyelt kérdés
Dunaszigetre megyünk osztálykiránduláson.Megyünk egy kenutúrára és az érdekelne hogy mennyi az esély rá hogy beleborulunk, és hogy nekünk kell evezni vagy majd lesz egy vezető aki evez, mi csak nézelődünk? Ezek a legfontosabb kérdéseim, de bármilyen részletet tudtok egy kenutúráról azt légyszi osszátok meg velem!
Előre is köszi!
14/L
2016. máj. 25. 20:25
1/2 anonim válasza:
Ti fogtok evezni valószínűleg. Borulás, nem is tudom az függ a helyzettől is. HA rámentek valamire és kibillen a kenu az egyensúlyából könnyen felborulhattok, de egyébként vissza lehet 'tenni' a kenut mielőtt felborulnál. És ne aggódj ha borulsz. Mentőmellény lesz rajtad, ami fenntart a vízen, továbbá a cuccaid hordóban lesznek, ha pedig jól van lezárva a hordó nem fog elázni. Nem tudom hány napra mentek, de ha többre valószínűleg sátorba fogtok aludni. Egyébként hidd el nagyon jó buli.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy nem mostanában írtad a választ, de mostanáig jutottam el a köszönetig...szóval tényleg köszi, és vegül baromi jó volt :) ment a zöld pacsi :)
2016. júl. 24. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!