Amerikába szeretnék küldeni pár apróságot. Postakész borítékban szerintetek kiszállítják?
Butasagot ir az elso!
Itt elek tizen+ eve, elelmiszert LEHET.
Amit TILOS: husaru, zoldseg, gyumolcs!
Irok peldakat, hogy megertsd mirol van szo: kolbasz, szalami, felvagott, sonka... alma, banan, paprika, paradicsom. (husarut a kergemarha es egyebb korok miatt, mert nem tudjak, honnan szarmazik a hus, zoldseg/gyumi pedig a feluleti korokozok miatt tilos).
Minden gyarilag csomagolt, illetve hazi keszitesu termeket lehet: beigli, kakaos csiga, pilota keksz, babapiskota, sport szelet, Tibi csoki, Balaton szelet, Duna kavics, pirospaprika, zizi, negro, turo rudi, gesztenye pure stb. (persze utobbi ketto hutes nelkul nem birja ki a postan :(
Kinder tojast nem lehet, de minden mast nyugodtan kuldjel. Nekem rendszeresen kuldenek csomagot az otthoniak, es a fent sorolt dolgokat szoktak kuldeni. Telen meg szaloncukrot is.
Amikor pedig ide utazik valaki akkor egy karton turo rudit szoktak meg 10-15 darab gesztenyepuret a borondben hozni. Ezeket nyugodtan lehet hozni/kuldeni. De peldaul a repteren mar engem is kihuztak a sorbol mert volt nalam egy bananhej (a banant meg a gepen ettem meg). Szoval ha nem hus/zoldseg/gyumolcs arut kuldesz nincs mitol felned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!