10 km kb hány l benzin? Kérlek ne gyertek azzal, h függ a gyorsaságtól, mert azt tudom, vegyük azt, h 70-80-nal megy az illető
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 21:16
1/10 anonim válasza:
Számolj 1 literrel! De ennél inkább kevesebb, úgy 6-8 deciliter körül lesz...
2/10 anonim válasza:
Jópofa gyerek vagy Te azért. Szerinted ezt csak így meg lehet mondani? Hány köbcentis? Kiló/ lóerő arány?
3/10 anonim válasza:
Hát ezt pontosan senki nem fogja tudni megmondani neked. Ha 100 km-n 7 liter körül fogyaszt az autó (egy nem túl nagy autó), akkor leosztod 10-zel és már meg is kaptad. 6-7-8-9 deci, 1 liter...
4/10 anonim válasza:
számold ki, hogy mennyit eszik százon... Na annak az 1/10-ed lesz a fogyasztás...
5/10 anonim válasza:
Ha megirod, hogy mennyit fogyaszt az autód 100 km-en, akkor meg tudja neked valaki mondani, enélkül viszont nem.
6/10 anonim válasza:
50cm3 robogó kb 0.3 L
1300 cm3 autó kb 0.7 L
Hummer kb 1.5 L
Tank Kb 6-8 L
7/10 anonim válasza:
Biciklibe nem kell benzin :)
Az én autómnak olyan 3/4l kell erre a távra.
8/10 anonim válasza:
ez attól is függ h milyenek a terepviszonyok, nem??? xD
9/10 anonim válasza:
Pontosan lehetetlen megmondani ennyi adatból. Ha 100 km-en 10 l-es fogyasztással számolsz (mert az egyszerű és kerek), akkor 1 l / 10 km. Ennél valszeg amúgy kevesebb lesz.
10/10 A kérdező kommentje:
nem az én autóm, ezért nem tudom a fogyasztását. csak arra voltam kíváncsi, h van-e 5 l, esetleg 10, de ahogy látom, nincs. köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 10. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!