Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyt pénzt lenne érdemes...

Mennyt pénzt lenne érdemes vinni Japánba? Animés vagyok? -többi lent-

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ballagásomra egy Japán utat kapok, ha minden jól megy, ha nem akkor megszívtam, de ha sikerülne akkor mennyit lenne érdemes vinni az alábbi dolgokat nézve?

biztosan szeretnék venni:

-mangát/mangákat -min. 1-2-

-ölelőpárna

- +tuti lesz(nek) még olyan cucc(ok ami(k) meg tettszenek.

Nagy animés vagyok, sokat szeretnék, de kell majd húzni egy optimális határt.

2016. ápr. 30. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Tessék néhány link:

Mangakötetek egy ismert könyváruház honlapján:

[link]

Néhány ölelőpárna:

[link]

És ha mangát szeretnél olcsón akkor javaslom a Book-off nevű antikváriumláncot, ahol rengeteget találsz 100-200 yenért (ha nem a legújabb, legfelkapottabbakat keresed persze).

[link]

2016. máj. 1. 02:02
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Én egyébként 5000-10000 yen körüli költőpénzt találnék reálisnak egy ennyi idős gyerek számára, ha étel/utazás stb. mind biztosított.
2016. máj. 1. 02:12
 13/19 anonim ***** válasza:
26%

Most komolyan!

Kb. min. 500.000 Ft-ért kimentek Japánba, hogy hozzatok egy ölelőpárnát, meg még egy-két vacakot?

Ráadásul pár ezer Ft-nyi költőpénzen variáltok??

Mond apádnak, hogy sokat tud spórolni, ha májkrémkonzervet visztek...

2016. máj. 1. 07:52
 14/19 A kérdező kommentje:

6#: Értem. Köszönöm szépen! :) Most azt mondja, 500 EURO-t mondott, pedig 500 yen-t. -.- Na mindegy, lényeg, hogy nem kell meggyőznöm, és 500 EURO-ból szerintem már tuti, hogy még többet is megvehetek mint amennyit terveztem! :D

8#: Örülök, hogy kimehetek, de ha megtehetjük -életünkben először- akkor már szeretnék vásárolni is. Amúgy, gondolom nem vagy animés. Egy animés -kivétel a kivétel- kiugrik a bőréből, hogy kijuthat Japánba, viszont a vásárlástól talán még jobban. :p

9#: Apám félremondta -igen, Ő mondta félre nem én hallottam rosszul-, szóval 500 EURO-t kapok költőpénznek. :D Gondolom, elég lesz mindenre, talán még többre is. :DD

10#: Értem, köszönöm szépen!!!!

11#: Wow, köszönöm! Jó lesz egy kis infóval indulni. :)

12#: Egy "kicsit" több lesz, de végül is először és utoljára leszek Japánban. :')

13#: Nekem nem lennének vackok, legalább én tuti orrvérzést kapnék ha lenne egy ölelőpárnám amiről 4-5 éve álmodok! :3

Majd egyszer ígérem megmondom, tuti lesz másik alkalom, csak nem utazás miatt.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, nagyon hasznosak! Mellesleg, bocsi, hogy nem vittem túlzásba a válaszírást de kutyául érzem magam. -.-

2016. máj. 1. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi télen megyünk Japánba, bár nem azzal céllal, hogy vegyünk 2-3 cuccot amit meg is lehet rendelni :D azért el se indulnék :D mindenesetre 500 yen tényleg nagyon kevés, bár szerintem apukád úgy is észreveszi magát, hogy ennyivel nem sokra mentek :D
2016. máj. 1. 10:40
 16/19 A kérdező kommentje:

Előre is jó utat kívánok! :)

Mi sem azért mennénk, hogy pár cuccot szerezzek, az olyan nem mellékes de mellékes dolog.

2016. máj. 1. 10:53
 17/19 A kérdező kommentje:
*sem-et nem akartam írni -.- sorry
2016. máj. 1. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Köszi, nektek is jó utat :)
2016. máj. 1. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:
26%
most megnéztem, mi az az ölelőpárna, mert a japánokat ismerve valami durván perverz dologra számítottam...
2016. máj. 3. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!