Mennyt pénzt lenne érdemes vinni Japánba? Animés vagyok? -többi lent-
Lehet, hogy ballagásomra egy Japán utat kapok, ha minden jól megy, ha nem akkor megszívtam, de ha sikerülne akkor mennyit lenne érdemes vinni az alábbi dolgokat nézve?
biztosan szeretnék venni:
-mangát/mangákat -min. 1-2-
-ölelőpárna
- +tuti lesz(nek) még olyan cucc(ok ami(k) meg tettszenek.
Nagy animés vagyok, sokat szeretnék, de kell majd húzni egy optimális határt.
Most komolyan!
Kb. min. 500.000 Ft-ért kimentek Japánba, hogy hozzatok egy ölelőpárnát, meg még egy-két vacakot?
Ráadásul pár ezer Ft-nyi költőpénzen variáltok??
Mond apádnak, hogy sokat tud spórolni, ha májkrémkonzervet visztek...
6#: Értem. Köszönöm szépen! :) Most azt mondja, 500 EURO-t mondott, pedig 500 yen-t. -.- Na mindegy, lényeg, hogy nem kell meggyőznöm, és 500 EURO-ból szerintem már tuti, hogy még többet is megvehetek mint amennyit terveztem! :D
8#: Örülök, hogy kimehetek, de ha megtehetjük -életünkben először- akkor már szeretnék vásárolni is. Amúgy, gondolom nem vagy animés. Egy animés -kivétel a kivétel- kiugrik a bőréből, hogy kijuthat Japánba, viszont a vásárlástól talán még jobban. :p
9#: Apám félremondta -igen, Ő mondta félre nem én hallottam rosszul-, szóval 500 EURO-t kapok költőpénznek. :D Gondolom, elég lesz mindenre, talán még többre is. :DD
10#: Értem, köszönöm szépen!!!!
11#: Wow, köszönöm! Jó lesz egy kis infóval indulni. :)
12#: Egy "kicsit" több lesz, de végül is először és utoljára leszek Japánban. :')
13#: Nekem nem lennének vackok, legalább én tuti orrvérzést kapnék ha lenne egy ölelőpárnám amiről 4-5 éve álmodok! :3
Majd egyszer ígérem megmondom, tuti lesz másik alkalom, csak nem utazás miatt.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, nagyon hasznosak! Mellesleg, bocsi, hogy nem vittem túlzásba a válaszírást de kutyául érzem magam. -.-
Előre is jó utat kívánok! :)
Mi sem azért mennénk, hogy pár cuccot szerezzek, az olyan nem mellékes de mellékes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!