Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 4 napra, Szlovákiába mennyi...

4 napra, Szlovákiába mennyi pénzt vigyek (euróban. ), ha nekünk kell venni 3 nap reggelit,3 nap ebédet? 13/L

Figyelt kérdés

2016. ápr. 30. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy átlépsz egy államhatárt, ott még hasonló világ fogad.

Ha tudnánk, milyen igényeid vannak, könnyebben válaszolnánk, de alapból indulj ki abból, kb annyira drága/olcsó amott is az élet, mint ott, ahonnan kérdezed.

2016. ápr. 30. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, hasonlóak az árak. A nagy kérdés az, hogy az ebédet hogy tervezitek. Étteremben vagy sk szendvics? Mennyi kaját visztek magatokkal otthonról (keksz)? Meg mondjuk hogy álltok anyagilag, mert én simán elvinnék 100 eurót, nem nagyon érdekelne hogy a fele esetleg megmarad. De ha valaki a totál minimumra törekszik, akkor más a helyzet.
2016. ápr. 30. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:

ebédet reggel a szálláshoz legközelebbi kisboltban veszünk...

otthonról max. valami kekszet, vagy egyéb nasit viszek.

anyagilag pedig elég jól állunk

2016. ápr. 30. 22:16
 4/6 albi99 válasza:
100%
Ha olyan jól álltok anyagilag, akkor én a "kekszeket" is ott venném meg, a szlovákok még mindig elég erősek nápolyikban, kekszekben, ilyenekben. Ha van lehetősége az embernek egy idegen országban ételt vásárolni, még ha ilyen közeliben is, akkor érdemes úgy élni egy kicsit, mint a helyiek. Nem magasabbak az árak, tehát ugyanúgy be lehet vásárolni, mint itthon, és mellette még ki is próbálja az ember az ottani ételeket, vagy az ismert kaják helyi verzióit. Én pl. biztos többet vinnék 100 eurónál, egyrészt hogy kényelmesen kijöjjek a pénzből, másrészt meg mindig jócskán bevásárolok itthonra is :) Az eurót meg nyugodtan megtarthatod utána a következő utazásodra, az értékéből nemigen fog veszíteni, sőt.
2016. máj. 3. 09:48
 5/6 anonim válasza:

Szerintem nagyon is magasabbak az árak.(itt élek)

A cigit meg ilyesmit érdemes magaddal vinni mert 2,90€ a legolcsóbb.(ha valaki cigis)

"ebédet reggel a szálláshoz legközelebbi kisboltban veszünk" - minimum 1€ a kenyér és 6cent egy db kifli.A többi dolog meg úgy van hogy olcsót vagy finom kaját akarsz. Kekszek közül ajánlom a Mila/Horalky/Kávenky/Vesna/Attack-ot.(Ezek 1€-ón alul kaphatók)

Én is azt a 100€-ót javaslom. De néhány boltban lehet forinttal is fizetni(ilyen például a kaufland)

De az árak attól is függnek hogy nyugatra vegy keletre/ városba vagy faluba mentek...:)

Remélem segítettem.

2016. máj. 7. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. máj. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!