4 napra, Szlovákiába mennyi pénzt vigyek (euróban. ), ha nekünk kell venni 3 nap reggelit,3 nap ebédet? 13/L
Attól, hogy átlépsz egy államhatárt, ott még hasonló világ fogad.
Ha tudnánk, milyen igényeid vannak, könnyebben válaszolnánk, de alapból indulj ki abból, kb annyira drága/olcsó amott is az élet, mint ott, ahonnan kérdezed.
ebédet reggel a szálláshoz legközelebbi kisboltban veszünk...
otthonról max. valami kekszet, vagy egyéb nasit viszek.
anyagilag pedig elég jól állunk
Szerintem nagyon is magasabbak az árak.(itt élek)
A cigit meg ilyesmit érdemes magaddal vinni mert 2,90€ a legolcsóbb.(ha valaki cigis)
"ebédet reggel a szálláshoz legközelebbi kisboltban veszünk" - minimum 1€ a kenyér és 6cent egy db kifli.A többi dolog meg úgy van hogy olcsót vagy finom kaját akarsz. Kekszek közül ajánlom a Mila/Horalky/Kávenky/Vesna/Attack-ot.(Ezek 1€-ón alul kaphatók)
Én is azt a 100€-ót javaslom. De néhány boltban lehet forinttal is fizetni(ilyen például a kaufland)
De az árak attól is függnek hogy nyugatra vegy keletre/ városba vagy faluba mentek...:)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!