Van valami oldal vagy fórum, ami összegyűjt különböző szállásokat, megkerülve az erre lévő hivatalos oldalakat?
A termék fogyasztóhoz való eljuttatása mindig költség. A szabad szálláshelyek kiadásában is egy teljesen elfogadott költség az, hogy a szállásról szóló információ eljut hozzád.
Lehet, most azt gondolod, ha te közvetlenül rátalálnál egy kiadó szobára, kikerülnéd mondjuk a booking.com tizen-huszon százalékos közvetítői díját, de sajnos ki kell ábrándítsalak. Azok az oldalak, ahol az eladó közvetlenül fizet maximum apróhirdetési oldalak. Ezeket elég nehéz megtalálni, mert nem jönnek föl a keresők első néhány száz találata közt. Aztán nem kapsz hiteles infót arról, Mucsaröcsögén az a kiadó szoba hol van, hogy néz ki, mások mit gondolnak róla.
De rosszabbat mondok, megállapodsz a bérbeadóval, és semmi garanciád nincs rá, hogy fenntartja neked a szobát. Nem fizethetsz nála kártyával. Vagy épp nem beszéli a nyelvedet.
Kell ez neked tényleg?????
Ehelyett próbáld meg azt, hogy megversenyezteted a hivatalos oldalakat, és ott veszel valamit, ahol a legolcsóbb épp.
Nézd meg pl a kayak.de oldalát, hogy mást ne mondjak. És gondolkodj.
Mi az ördög az a hivatalos oldal?? Ha arra gondolsz hogy a booking.com vagy hasonló gyűjtőoldalt megkerülve tudsz-e szállást foglalni a válasz természetesen igen a legtöbb hotelnek ma már van saját weboldala de arra ne számíts hogy olcsóbb legyen.
tl;dr: a furmányos magyarok megint pofára esnek.
Értem én, hogy te nagyon furmányos módon szeretnél valami pénzt spórolni, de válaszomban leírtam, hogy a módszered nem működik.
Nem tudom, megértetted-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!