Június 15-én utazunk párommal Londonba munkavállalás céljából. Több évre tervezünk. Mit vigyünk magunkkal feltétlenül?
Londonban mindent lehet kapni amit otthon is...
Így inkább a fontos iratokat ne hagyd otthon...illatszeres dolgokkal sem kell megpakolni a táskát,mert itt is kaphatóak,és olcsóbban mint otthon..Ha fogtok otthon főzőcskézni akkor mindenképpen hozzatok pirospaprikát(van itt is de az otthoni az igazi) hozzatok gulyáskrémet(itt nincs),és olyat amit szerettek kaját..(szalonna,kolbász..hmmmmm )komolyan ilyeneket nem nagyon kapsz..
Ruhákat sem kell sokat hoznod,mert olcsóbban kapsz itt kint...
de így nem lehet elmondani,mit hozzál és mit ne..Inkább azt kéne tudni,hogy eddig mit terveztél hozni,és akkor meg lehet mondani,hogy kell-e vagy sem...
Első vagyok..Igen van tapasztalatom.Lassan 5 éve élek kint,de már nem Londonban..(nekem nem jött be a főváros több okból)
Minden iratot hozzál ki.A személyi igazolványodat is..(ártani nem árt ha itt van).A munkához az útlevél fontosabb,de ha ne adj isten elhagyod vagy ellopják akkor jól jöhet a személyi igazolvány..
nem tudom,hogy van.e valami szakmátok.Ha igen akkor nem árt a szakmai bizonyítvány sem ha kint van..Ha rendszeresen szedsz valami gyógyszer akkor jó ha van valami orvosi igazolásod is..
Ezek az iratok kis helyen is elférnek,és inkább veletek legyen mint később kapkodni,mert éppen kellene....
Nem tudom mi az amit nagyon szerettek.Mi például ha hazamegyünk vagy éppen jönnek hozzánk látogatóba mindig kérjük (vagy hozunk) tarhonyát is,mert mi imádjuk és itt nem lehet kapni..A gulyáskrém,pirospaprika első helyen áll:)
JA! és mindig hozatunk túró rúdit mert azért is odavagyunk de nem lehet kapni ezt sem...
A párom ha jövünk vissza a pálinkát sosem hagyja otthon:):)(még jó hogy kocsival jövünk:)
Szóval tényleg csak ti tudjátok,hogy mi az amit imádtok..
de ha írsz emailt,és leírod,mit akartok kihozni,szívesen megírom,hogy a listád közül mi az amit is is kaptok...Így azt mással tudjátok pótolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!