Hogyan tudok a legegyszerűbben eljutni a Liszt Ferenc reptér Terminál 2B-be ha vonattal közelítem meg?
Én beírtam a Google-be hogy ferihegy vonat [link] és fura módon az első találatban ott vannak a keresett információk:
Az állomást és a 2. Terminált a 200E busz köti össze a nappali órákban, éjszaka pedig a 900-as éjszakai autóbusz. Mesélj, ebből mi nem sikerült!
Én itt lakom, tehát első kézből hallhatod (szép képzavar)
Tehát amint leszállsz a vonatról -nyilván vidékről jössz- jobb kéz felé lesz a 200E busz megállója. Napközben 7-8 percenként jár. A jegy 450 Ft. ha a vezetőnél veszed meg. De a vonatjegyedet olyan módon is megveheted, hogy a busz használatának díja is benne legyen. Az ország bármely vasúti jegypénztárában megveheted a vonatjegy részeként.
Fel nem fogom, hogy milyen emberek lehetnek azok, akiknek előbb jut eszükbe a gyakorira kérdést kiírni, mint beütni a Googlebe azt, hogy "Ferihegy vasútállomásról a reptérre eljutás"...
A legelső találat lebetűz neked mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!