Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy tudok kijutni Amerikaba...

Hogy tudok kijutni Amerikaba vagy Ausztraliaba?

Figyelt kérdés
Esetleg olyan szervezetet tud ajanlani\linkelni ami arra van hogy, kulfoldieknek nyujtson lehetoseget munkara, nyelvtanulasra egy evre, felevre, vagy akar csak egy nyarra stb... A kereszteny nem fontos annyira, csak mellekletkent irtam hatha..Elso sorban Ausztraliaval ill. USA-val kapcsolatban erdekelne, sejtem hogy nem igy mukodik, hogy kivalasztom a ket legkevesbe elerhetobb kontinenst, elkepzelhetetlen lehetosegeket keresek rajta, de hat nem akarok Angliaba menni, mar csak az idojaras miatt sem, ugy hogy hatha..tehat? :S

2016. ápr. 11. 01:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Ausztráliába ki tudsz menni tanulni (akár nyelvet, akár szakmát), mellette tanulói vízummal tudsz dolgozni heti 20 órát. Viszont készülj fel, azzal amit ott keresel, max a kajád és a szállásod (hostel, közös albérlet) tudod kifizetni, szóval semmi luxust. Keress fel ügynökséget, ők mindenben segítenek, elmondják mi mennyi, hogyan jutsz ki és ha odáig eljutsz, ők intéznek szinte mindent. Ezek az ügynökségek Neked ingyen vannak, mivel az iskolák fizetnek nekik. Elég drága egyébként. Egy sima angol tanfolyam 170-300 AUD/hét !!

Amerikába is ki tudsz menni tanulni, viszont ott nem vállalhatsz munkát tanulói vízummal, max ha mester vagy PhD képzésre jársz. Amerika se olcsó, viszont oda kimehetsz au pair-ként is, míg Ausztráliába nem. De azzal a vízummal nem tanulhatsz. Másik lehetőség, hogy kijuss Amerikába egy nyárra, az az, hogy itthon egyetemi hallgató vagy és jelentkezel a nyári Camp Leaderes programba és akkor kimehetsz 2-3 hónapra táborokba dolgozni.

Interneten amúgy nagyon sok infó fent van, csak írd be google-be amit szeretnél. Nem lehetetlen egyik hely se, csak pénz kérdése, de ha ez az álmod, akkor pár évig spórolsz, jól utána jársz a dolgoknak és indulhatsz is.

2016. ápr. 11. 20:17
 2/3 anonim válasza:
Én is az au pair-kedést ajánlanám, mert 1 évig kint lehetsz (max. 2 évet összesen), 40 max. 45 órában gyerekekre vigyázol, szállás étkezés biztosítva plusz kapsz egy kis zsebpénzt is és járhatsz egy fél évet egy általad választott suliba. Én is most fogok kimenni nyár elején. Ha tényleg érdekel tudok ajánlani egy megbízható közvetítő céget. Remélem tudtam egy picit segíteni :)
2016. ápr. 14. 12:04
 3/3 anonim válasza:
A lényeg lemaradt USA-ba lehet kimenni.
2016. ápr. 14. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!