90%-os utazási, hatósági igazolvány meddig igényelhető?
3 éve volt a betegségem, viszont befejezem a sulit.
2 évig még megkapom? hisz 5év múlva lehet aztmondta, hogy kigyógyultam a betegségből.
daganat
nekem nem kuldtek be kellett mennem az allamkincstarhoz megigenyelni
Akkor bementél államkincstárhoz?
Ha nem, mindenféleképoen intézd el, lehet most megkapod, legfeljebb következő felülvizsgálaton nem kapod meg ha gyógyultnak nyilvánítanak. Szerintem semmi köze, hogy jársz-e suliba. Én is 3évre kaptam meg, utána újból be kell adnom orvosi papírokat. Kormányablaknál intéztem.
Most még nem voltam, júniusig érvényes a mostani.
Legutóbb 2 éve nyáron újítottam meg akkor 2 évre írták rá. Azelőtt csak 1 évre. Nem tudom meddig kapom még, a betegségem 5 évre szól gondoltam addig, de lehet csak míg suliba járok.
Akkor tudod már a menetét! Meg kell próbálni, mint már írtam semmi köze,hogy hársz-e suliba. Azt mondjuk nem értem, higy a betegséged 5évre szól!? Honnan tudják előre, hogy meggyógyulsz-e addigra?
Legfeljebb újra elmész dokikhoz, ha szerintük gyógyult vagy, nem jár tovább. Intézkedj minél hamarébb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!