Németországba hogy lehet eljutni?
Figyelt kérdés
Van vmi induló csoport az interneten vagy vmit nem tudnátok linkelni.
A válaszokat előre is köszi
2016. ápr. 4. 11:22
1/5 anonim válasza:
Ha Magyarországról elindulsz nyugatra, Ausztrián vagy Csehországon át, meg is találod, nem tévesztheted el.
2/5 anonim válasza:
Vonat megy pestről münchenbe, stuttgartba frankfurtba, ha jól tudom át sem kell szállni, és kedvezményes jeggyel 39 eur ha időben megveszed. Utazókat facebookon keres, vagyis utitérsakat, de én idegen mellé nem szivesen ülnék be, kitudja hogy vezet, milyen kocsival jön, mennyire kényelmes és megbizható. Tapasztalatom az, hogy elég lehúzós az egész tele kocsi, mondjuk én is hoztam vittem embereket, de én elosztottam a költségeket.
3/5 A kérdező kommentje:
És facebookon meghirdetik magukat vagymi ?
2016. ápr. 4. 16:39
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy keressek facebookon olyan embereket aki tényleg kijönne velem dolgozni?
2016. ápr. 4. 16:40
5/5 tothkriszti119 válasza:
Facebookon a NimrodTeam honlapján sok információt találsz "nimrodteam1" a facebook nevük, ők telekocsis személyszállítással is foglalkoznak olcsón, kisbusszal hozzák-viszik az utasaikat. Én személy szerint 2szer utaztam velük Frankfurtig háztól-házig címre vittek és hoztak. Én ajánlom őket, mert tényleg a legújabb kisbuszokkal szállítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!