Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyáron majd Budapestre utazunk...

Nyáron majd Budapestre utazunk. Hova menjünk? (továbbiak lenn)

Figyelt kérdés
Tudtok jó helyeket, ahova feltétlenül el kéne menni? Nevezetességek? Látványosságok? Boltok? Jó helyek? Hol lehet nézelődni, vagy szórakozni? Válaszotokat köszönöm.

2016. márc. 26. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szórakozás vagy a művelődés is érdekel?
2016. márc. 26. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan soroljunk fel neked minden látványosságot, nevezetességet, boltot, jó helyet, szórakozási lehetőséget?

Nem véletlenül léteznek útikönyvek, de az alapokról legalább WIkipédiáról tájékozódhatnál.

2016. márc. 26. 12:55
 3/11 anonim válasza:

Nyugiii !! A parlamentet ne hagyjátok ki !!

Mondjuk délelötti progi ..

Aztán Váci utca végig és a végén a centerek ..

Pólus / Dunapláza egy jó mozival ...s utána jöhet az éjszakai élet ,Andrássy / liget / sörsátor !

...8 kert kerüljétek még kocsival is !

2016. márc. 28. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
48%

Ez az utolsó válasz borzasztó. Ha a Parlamentet meg akarjátok nézni, akkor előre kell jegyet foglalni egy időpontra.

Váci utca, bevásárlóközpontok, városligeti sörsátor..? Ezek a legprolibb programok, amit el tudok képzelni.

2016. márc. 28. 11:28
 5/11 anonim válasza:
0%

Kapd be kedves 4-es !

A kerített metszett 15-kerületi bírsalmafejű faxomat !

Azért mert te /kisbetűvel!/ egy miss hiszti vagy és ezek a helyek nem megfelelőek neked mert leet 1 falusi kiéhezett vénlány vagy ...Másnak ..aki tudja mi a szórakozás !

Ez beválhat ! A parlamentbe nem kell bemenni h megnézd s a környékén korzózz egyet ..

2016. márc. 28. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:

ma 11:35

Micsoda pitiáner, ordenáré stílusod van, így már nem is lepődök meg, hogy olyan pocsék programot ajánlottál. Nyilván téged semmi nem érdekel csak a piálás és a qrválkodás.

Négyes válaszadónak üzenem, hogy ne is foglalkozzon olyanokkal akiknek annyi eszük van mint ennek a fajankónak. Mert neki nincs.

Kedves kérdező.

Sok minden érdemes megnézni, de ez nem a 8 ker és nem a sörsátor. Hősök tere, Város liget, Budai vár, Mátyás templom környéke stb. A elmúltál 18 éves és inni akarsz sört, akkor keressetek fel egy romkocsmát.

2016. márc. 28. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:

#5: te jó ég...

Kérdező: kezdésnek olvasd el ezt a cikket: [link]

Illetve maga a WeLoveBudapest egy jó forrás, ha programot keresel.

Még több info ebben a szócikkben: [link]

2016. márc. 28. 14:06
 8/11 anonim válasza:
17%

5# voltam ...

linkelnek , oda mondogatnak , azt még térképen sem tudják megmutatni , h hol van Budapest ! esetleg belinkelik :D

Semmi saját ötletük sincs !!!!Csak gooogle betyárok !

Szájkaratéval !

Gratulálok ! Mert a goooogle azt írja "" hoooogy "" !!!

Vicckategóriások ! Ne haragúdj kérdező ! Ide nem írok többet !

2016. márc. 29. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Te nagyokos latz.co vagy 5-ös válasz adó

Kezeltesd magad mert te egy idegbeteg vagy. A privat üzeneteid nem érdekelnek. Legközelebb anyáddal pocskondiázzál. Nem érdekel, hogy milyen ordenáré stílusod van, de remélem, hogy egyszer valaki jól pofán csap téged, és akkor hőbörögj! Nem süllyedek le a te szintedre, így nem fogok hasonló hangnemben pocskondiázni, csak egyszerűen kinevetlek. De komolyan: kezeltesd magad mert te agyilag nagyon nem vagy százas..

2016. márc. 29. 00:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, tényleg, de én nem azért írtam ki egy kérdést, hogy vita legyen belőle, gondolhatjátok. Én csak szimplán válaszokat szerettem volna, amik segítenek. Azt hittem, ez az oldal azért van, hogy a kérdéseinkre válaszokat kapjunk. Oké, most mondhatjátok, hogy "google a barátod" vagy hasonlókat, de én lesz4rom a Wikipédiát, igazi emberek véleményére vagyok kiváncsi, hogy ha jó helyen jártak, mit tapasztaltak. Lehet, még nem múltam el 18, de egyáltalán nem zavarnak a válaszok, amikben 18 éven felülieknek ajánlott programokat írnak. Örülök, ha az emberek próbálnak segíteni (ha nem is mindig sikerül). És minden választ köszönök, ami nekem szólt. :D
2016. ápr. 8. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!