Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Amerika vagy japán?

Amerika vagy japán?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam,hogy elszeretnék utazni valahova a közel jövőben a félretett pénzemből.22 évesen hol van több látványosság vagy esetleg melyik lehet érdekesebb?

Persze tudom relatív kinek mi tetszik de azért kíváncsi lennék arra,hogy kinek melyik tetszik esetleg tetszett jobban ha már járt ott.

2016. márc. 21. 00:11
 1/7 anonim válasza:
Én Japánba mennék először, aztán második lenne Amerika.
2016. márc. 21. 00:16
 2/7 gnoomage ***** válasza:
Én amerikába, alapból nem érdekell japán annyira, nem vagyok oda az animékért meg az ilyenekért, meg persze zavarna, hogy nem tudok semennyire se kommunikálni echte japánokkal, míg amcsi érdekell, nagyjából tudok makogni valamit és lenne is pár hely amit egyből megnéznék...
2016. márc. 21. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
41%

Másodiknak.

NAgyon szomorú, hogy szerinted japánban senki nem kommunikál angolul, és csak animék vannak... Tényleg ennyire buta vagy?

Kedves kérdező.

Ha érdekel a történelem a szép kultúra, a csodás tájak, a különleges emberek, ételek, épületek akkor Japán.

Ne hallgass a második buta emberkére, mert a japánok, főleg a fiatalok tudnak angolul, de bárhová mész mint turista angollal tudsz boldogulni. Még a metróban is bemondják angolul az állomások helyét. Étteremben is tudsz angolul rendelni. SZóval nem lennél elveszve. Animék meg olyan hülye beszólás, hogy erre reagálni sem kell.

Japánban több városba is érdemes elmenni, én ajánlom Hirosimát mert ott aztán van mit nézni.

Amerika is hatalmas, ezért ha oda akarnál menni előbb el kéne döntened mégis melyik államba, melyik városba.

De igazából akárhová mész Amerikán belül, sokat nem fogsz tudni elmondani csak annyit, hogy

" Jártam New Yorkban".. nagyjából ennyi.

Ha már Amerika akkor Washington vagy Pearl Harbor ami talán érdekes lehetne.

Én voltam mindkét országban, ha újra mehetnék Japánba mennék.

2016. márc. 21. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:

engem peldaul abszolut hidegen hagy mindenfele azsiai kultura :(

viszont az USAban elek 13+ eve es jartam mar 9 allamban es midenhol lattam valamit, amitol tatva maradt a szam, es a tobbi allamba is barmikor ellatogatnek, ugyhogy szamomra Amerika

2016. márc. 21. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én voltam már mindkét helyen, igazából szuper volt mind a két ország (ha Amerika alatt az Egyesült Államokat érted). Inkább spórolj még többet és látogass el mind a két helyre ha teheted. :) Megéri mindenképp, csak nehogy ráfüggj az utazásra mint mi a családdal. :D Az utolsó kérdésedre visszatérve pedig azt mondanám hogy Japán, azon belül is Kyoto. Az államat a földön húztam magam után annyira gyönyörű a vidék. Leírhatatlanul gyönyörű volt.
2016. márc. 22. 11:35
 6/7 gnoomage ***** válasza:

3-4# Mégis miért? Sértegetsz, megszabod a vélemény, nálam ez már bocs, de valamiért átlépi a határt... Mindenki máshogy szereti felfedezni egy másik nép kultúráját, persze te ezt az egoista csökönyös agyaddal nehezen tudod felfogni gondolom, de nem csak a te módszered van, ilyen az élet...

De mégis, nem vágom, szerinted nincs semmi amerikában amit meglehetne nézni? És én vagyok az aki hülyeséget ír?! Netán amcsiba nem történt semmi? Talán nincsenek tájak? Nincsenek híres helyek? Ja... de vannak, bár japánból szerintem egy híres helyet se tudok, milyen érdekes... Persze ez szintén gondolom az én beteges elmém szüleménye, hisz amerika egy kopár(bár sajnos ez is lehet érdekes) hely ahol még ember se él... Gyökér, és még én vagyok a beteg...

2016. márc. 22. 17:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Amerika!

Japán kicsi, zsúfolt, és szétviszi az agyad.

2016. márc. 22. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!