Bulgária busszal?
Figyelt kérdés
Idén szeretnénk a párommal Bulgáriában tölteni a nyaralásunkat. Az Ibusz-ra esett a választásunk mint utazási iroda, és autóbusszal utaznánk. Aki utazott már hasonlóan tudna véleményt, tapasztalatot mondani? Mire figyeljünk stb.? Előre is köszönöm a válaszokat :)2016. márc. 20. 18:56
1/6 anonim válasza:
~1000 kilometer, also hangon 15 ora. Mire odaersz, mosott rongy leszel, elmegy plusz egy nap, mire magadhoz tersz. En nem tennem...
2/6 anonim válasza:
A fapados repulok es booking.com koraban biztos nem aszalodnek 15+ orat egy buszon es fizetnek felesleges penzeket utazasi irodaknak, mikor kb. 2 ora alatt ott lehetek.
3/6 anonim válasza:
busszal semmiképp nem mennék. repülővel igen, csak nem oda...
4/6 A kérdező kommentje:
Páromnak sajnos egészségügyi okok miatt nem ajánlott a repülős utazás..:)Én pedig már jártam Bulgáriában (Napos part) és nekem személy szerint tetszett az a rész :) az meg, hogy ki hogyan és min keresztül intézi a nyaralását szíve joga :)
2016. márc. 21. 16:43
5/6 anonim válasza:
Én mentem már busszal, bár két részletben: Szófiába, majd másnap Napospartra. Kibírható, csak ügyelni kell rá, hogy az ember ne vigye túlzásba az ivást és lehetőleg kevés cuccot vigyen fel az utastérbe. :) Szünetekben pedig az értékes dolgokat vigyétek magatokkal, bár ez a mai világban már egyértelmű...
6/6 anonim válasza:
Mi tavaly a párommal busszal mentünk és idén is. Sajnos a repülőjegyek drágák Bulgáriába. Elviselhető a busz napközben de éjjel nagyon rossz arra készülj fel hogy nem fogsz sokat aludni. Minden pihenőnél szállj le még éjjel is!
Kevés cuccot vigyél fel mert hely az nem sok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!