Bulgáriába való nyaralás, milyen útvonalon, és melyik régióba érdemes?
Figyelt kérdés
Idén először nyaralnánk Bulgáriában.De nem tudom melyik régiót érdemes kitűzni célul.Kérdésem hogy egy 8 és 10 éves gyermekkel szeretnénk szép környezetbe homokos tengerparttal rendelkező régiót választani.Útvonaltervező szerint számomra 14 órás menetidőt ír autóval,így úgy gondolom sok pénzt lehet megtakarítani ha nem repülővel megyünk.Időben ez sem lenne sokkal kevesebb mert nekem 2 óraaz út ferihegyre,2óra checkolás,1.5 óra az őt +ki check transfer.Tehát milyen útvonalon érdemes Bulgáriába menni autóval ?Válaszokat ,tanácsokat előrei is köszönöm!2016. márc. 20. 10:58
1/1 anonim válasza:
Nekem (nem voltunk) az irodában azt mondtak a napos Part a legjobb .Munkatarsam autóval ment le 3 éve azt mondta ki lehet bírni .En repülős utazást néztem akkor ajánlottak 2 felnőtt 2 gyerek 2100 euró .Autoval biztos hogy olcsóbb ,én nem oda kerestem utat csak ezt is ajánlottak .A YouTube ön szinte minden helyről találsz videót ott is ranezhetsz melyik hely szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!