Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért szerettek ill. miért...

Miért szerettek ill. miért nem szerettek Budapesten élni?

Figyelt kérdés

Üzletek, programok, munkalehetőség, megélhetőség minden érdekel. Néha nagyon irigykedek, amikor azt hallom hogy Váci utca, Andrássy út, Moszkva tér stb...

Vidéki vagyok és néha szívesen mennék fel vásárolgatni.

2010. ápr. 3. 13:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát csak annyit mondok, hogy minden reggel, akármikor megyek is ki a buszmegállóban, megállok, elszámolok max 20-ig és már ott is van egy busz, ami jó nekem.
2010. ápr. 3. 14:10
 2/2 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, de most az egyetem miatt Pesten élek. Ne irigyeld a pestieket! Alig várom a hétvégét, hogy hazamehessek. Vásárolni amúgy is fel tudsz jönni, nem kell ahhoz itt lakni. Túlzsúfoltak a buszok, villamosok, büdös van az aluljárókban, ja meg jó nagy kosz. Autóval felejtős közlekedni. Örülj neki, hogy nem kell itt élned! Egyetem után rögtön visszamegyek vidékre.
2010. ápr. 14. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!