Jövőhéten Veresegyházra megyünk le a barátommal, régen ott laktam, szerintetek mit érdemes megmutatni neki?
Figyelt kérdés
A margitán kívül szerintetek mit mutassak meg neki?2016. márc. 11. 14:04
1/6 anonim válasza:
Szubjektív válasz: a medveparkot.
2/6 anonim válasza:
basszus, ha ott laktál, akkor miért mástól kérdezed???
meg ki ismeri: te, vagy mi?
mit vársz? mit mondjunk, templomokat? mikor lehet, hogy utálja? ................ OMG
3/6 A kérdező kommentje:
Igazán sajnálom,hogy ilyen butaságokkal zavartam meg kellemes mindennapjaid,mikor nyilván nem azért tartózkodsz,és kommentelsz egy ilyen oldalon,hogy válaszolj a kérdésekre. A felháborodásodért is szíves elnézést kérek, teljesen jogos az állításod, egyértelműen sokkal gázabb tanácsot kérni,mint OMG-t használni,mint a 12 évesek. ^^
2016. márc. 20. 17:31
5/6 NekoMc válasza:
2-es de bunkó vagy -.- Hát igen ez az oldal, ahol kérdezel, de normális választ senki nem képes adni -.- A sok életképtelen 12 éves -.-
Kedves kérdező, ne foglalkozz eme bunkókkal -.-
6/6 anonim válasza:
bunkó vagy te.
teljesen reálisan közelítem meg.
ott lakott, akkor miért nem ismeri a látványosságokat?
nem én vagyok ezzel bunkó, hanem ő életképtelen.
te meg nagyon hasznos választ adtál... semmi köze a kérdéshez.
na ez mi, ha nem idiótaság? pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!