Valaki utazott már Airport- Shuttle minibusszal?
Figyelt kérdés
Hogy történik a lefoglalás, a fizetés, hol találom meg a sofőröm..stb? :)
Euroval fizethetek...
2010. ápr. 1. 13:45
1/2 anonim válasza:
Én utaztam. Reggel fél négykor. :-) Ímadtam!!!! Hárman voltunk a buszban három különbözű országból, a sofőr meg hihetetlen udvarias volt. Felkell hívni a fapados repteret (Ferihegy 1), onnan kapcsolnak az irodába és ott kell lefoglalni. Megmondod mikor kellen pontosan és pontosan akkor ott is lesz a kapud előtt. A reptérre felé pedig beugrik a Ferihegy 1-re, a sofőr bekísér az irodába és ott kifizeted. Vagy előre megveszed az irodában, és induláskor bemutatod a sofőrnek. Az ár változó (oda-vissza, hány személy, melyik nap). Én vasárnap reggel mentem 2 éve ami 3000Ft/csak oda/ volt. Euroval meg szerintem fizethetsz de foglaláskor kérdezd meg.
2/2 kacsa6 válasza:
Én is szerettem volna utazni a busszal a reptérre. Neten rendeltem, ezzel nem volt semmi gond. Hajnali háromkor kellett a reptérre mennem. Sajnos nem értem le a ház elé percre pontosan, így a busz elment nélkülem. Kaptam egy telefont, hogy a busz elment nem is jön vissza. Oldjam meg a kijutást másképp. Igaz a netes rendeléskor a számlát is rendezni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!