Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hova költözzünk? 28/N

Hova költözzünk? 28/N

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval 19 évesen mentem egyetemre, Skóciába. Megtanultam angolul, franciául, olaszul es németül. Ezeket a nyelveket a mai napig beszelem. 24 év körül jártam, amikor megismertem a párom. Ő sajnos nem magyar, hanem máltai volt. Egy évvel később született kislányunk, aki jelenleg 3 éves. Par hónappal ezelőtt egy baleset következtében a lányunk elveszítette az apukajat, en pedig a tarsamat. Mivel a kislányom nagyon hiányolja az apját es itt, Máltán sincs túl sok lehetőség, arra gondoltam, hogy elköltöznek máshova. Talán a lányomnak is jobb lenne egy kicsit feldolgozni az apuka hiányát.

Nagyon szeretem a mediterrán életstílust, házakat es környezetet. De mikor Magyarországra mentünk karácsonykor, akkor mindig előjöttek bennem az érzelmek a hó iránt. Minden évben voltunk síelni, igy ez számunkra nagyon fontos, a kicsi imád a hóban játszani.

Valamint egy biztonságos, nyugodt országban szeretnem felnevelni a lányom, ahol nem néznek ki mint egyedülálló anyát.

Általunk a kislányunk magyarul, olaszul beszél. (Hat ugyahogy)

Nagyon tetszene egy ilyen környezet (városi): [link]

Hat körülbelül ennyi. Szeretnek véleményeket hallani hogy hova lenne érdemes menni egy kisgyerekkel. Állást mar több országban talaltam, lenne lehetőség Franciaországba, Észak-Olaszorszagba, Skóciába menni. Más is érdekel, nem sietünk, indulási pénzünk van, csak szeretnem a kislányom javát. Jaj es az is nagyon fontos hogy ne legyen ennyire problémás eljutni Mo-ra kocsival. Nem ez alapján fogok dönteni, ha esetleg valaki trollkodna. Magam fogom eldönteni.

2016. febr. 13. 19:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem a szüleim Magyarországon élnek, de szerintem egyáltalán nem oda fogunk menni. A legutóbb meg Kanada is szoba jött, de hajlunk Svájc fele.
2016. febr. 16. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Hogy ne legyen ennyire problémás Mo-ra jutni kocsival, és Kanada is szóba jött?

Biztos?

2016. márc. 1. 16:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, de csak felmerült bennem.
2016. márc. 1. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!