Dééé85 kérdése:
Van olyan, aki mar jart Pompei varosaban?
Figyelt kérdés
Mivel nyaron keszulunk Romaba, szeretnenk Pompei-be is el latogatni, de a kutyamat is szeretnem magammal vinni, viszont arrol; hogy a tortenelmi helyre (varosba) lehetseges kutyat is bevinni, nem talaltam infot a neten.Vkinek van tapasztalata, esetleg infoja errol?2016. jan. 28. 19:57
11/14 anonim válasza:
De miért pont ott foglaltatok szállást? Csak kiváncsi vagyok.
12/14 A kérdező kommentje:
Mert szeretnénk minél közelebb lenni, mivel azt olvastam,h korán reggel érdemes az emlékművet meglátogatni akkor nincs sok látogató.Más részről meg történelmi város,ami számomra nagy jelentőséggel bír.
2016. febr. 1. 07:43
13/14 anonim válasza:
Hát, azon a környéken elég sok történelmi település van :)
Mi jártunk már többször a környéken, csak azért kérdezgetlek. Mi április végén voltunk 1x Pompeiben, akkor nem volt vészes tömeg. Elég nagy terület, elosztlanak. A csoportokat kiderülöd, utána lehet nézelődni nyugodtan. Simán egy napos program.
14/14 A kérdező kommentje:
Hat az a helyzet, hogy nyarra terveztem.Ja, szeretnek Herculaneumba is elnezni.Lenyegeben 3 nap lenne ott, viszont elso nap este az ut le Napolybol Pompeibe, masodik nap egesz nap szabad, harmad nap meg mar reggel vissza Napolyba a repulore Romaba :) Igy lenyegeben egy napunk lesz nyugodtan korulnezni.
2016. febr. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!