Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan kell levelet küldeni?

Hogyan kell levelet küldeni?

Figyelt kérdés
Tudom, egy kicsit buta kérdés, de még életemben nem küldtem "igazi" levelet. Levelezőlapot hol tudok beszerezni? Borítékot kapok hozzá? És ha megírás után bemegyek a postára, mit kell tennem, mondanom, intéznem, keresnem? Köszönöm a válaszokat. (Nem tudtam máshova kitűzni a kérdést...)
2010. márc. 27. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Most komolyan nem tudod, hogyan kell feladni egy levelet? Bezzeg e-mail-t küldeni biztosan tudsz, ugye?!

Belföldre, vagy külföldre akarod küldeni? Ha belföldre, akkor már vannak ezek a postakész borítékok, amikre nem kell bélyeg.

Akarsz-e benne valamilyen értékesebb dolgot, tárgyat küldeni, mert akkor ajánlottan kell.h

2010. márc. 27. 11:25
 2/3 anonim ***** válasza:
bemész papírboltba és kérsz szépen levelezőpapírt és borítékot. hazamész megírod a levelet, beteszed a borítékba, borítékra ráírod a nevet meg a címet,akinek küldöd. Elballagsz a postára, megkeresed azt az ablakot(ha nagyobb posta, ha csak egy ablak van-mert mondjuk kicsi posta,akkor odamész ahhoz) ahol ki van írva hogy levélküldemények vagy ilyesmi. Megmondod az ott ülő hölgynek,hogy ezt szeretnéd feladni. kifizeted és már megy is.
2010. márc. 27. 11:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. ( :

Elsőnek főként a kedvességet... (Y)

2010. márc. 27. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!