Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazni de melyik hónapban?

Utazni de melyik hónapban?

Figyelt kérdés

Azoktól kérdezem akik már nyaraltak ott.

Melyik hónap az ideális egy kínai és thaiföldi utazáshoz?

Olyan hónap ami mindkét országban jó meleget, és ami a lényeg minimális esőt jelentsen.

Néztem a neten, de ott konkrét választ nem kaptam. Azt tudom, hogy Thaiföldön mikor van esős évszak, és mikor van száraz évszak. De ez nem sokat jelent, mert pl: mi karácsonykor Kho Samui szigeten voltunk, és bár száraz évszak van most Thaiföldön mégis az 5 napban végig szakadt az eső. Nem esett, hanem szó szerint zuhogott.

Kínába tervezünk menni, és utána olvasva azt írják a legideálisabb a május hónap. Thaiföldön volt valaki májusban? Ha igen hol, és milyen idő volt?

Kínai és thai utazásunk egyszerre lenne, ezért fontos, hogy a hónap ami a legideálisabb az mindkét országban ideális legyen.

köszönöm ha megosztjátok a tapasztalatotokat.

2016. jan. 4. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag egèsz évben mehetsz. Azonban jùniustòl-szeptember közepéig tart az esős évszak, ilyenkor turista is jóval kevesebb, cserébe olcsò. Optimális időjàràst akarsz, akkor november-marcius eleje a jò vàlasztàs.
2016. jan. 4. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezt olvastam én is. November- márciusi hónap nagyon jó Thaiföldre de Kínára már nem. Télen Kínában hidegebb van mint otthon, és márciusban még elég hideg van. Olyan hónapra gondoltam ami mindkét országban meleg van.
2016. jan. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!