Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Jövő Norvégiában? L

Jövő Norvégiában? L

Figyelt kérdés

- Norvégiában szeretnek egyetemre menni, amit úgy hallottam, hogy ingyenes. Mennyire nehéz magyarként bekerülni?

- Lehet-e diakmunkara menni és ha igen akkor az mennyit fizet?

- Milyenek a hétköznapi árak? ( albérlet, étel, ruházat... )

- Milyen az időjárás például Oslo környékén?

- Milyen az emberek öltözködési, viselkedési szokásaik?

- Mennyire nehéz a norvég nyelv?

- Melyek a hiányszakmák?

- Mennyire nehéz megszerezni az állampolgárságot, mi kell hozza?

- Koszonom az értelmes válaszokat, amelyeket azoktól kapok akik kint élnek vagy kapcsolatban állnak olyanokkal akik kint élnek.

2015. dec. 11. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

- Az egyetem lehet hogy ingyenes, csak nem mindenkinek. Vagy cserediakkent juthatsz oda, vagy ugy, ha MINDENROL magad gondoskodsz (ertsd: megelhetes, lakhatas)

- Diakmunka? Ugy erted egyetem mellett? Nyilvan, hiszen ok is elnek valamibol.

- Hetkoznapi arak? Haaaat a magyarorszagihoz kepest brutalisak, es akkor meg nem mondtam semmit. Tajekozodj kicsit: [link]

- Oslo idojarasarol is tajekozodj kicsit: [link]

- A norveg nyelv eleg nehez

- Allampolgarsagot garantaltan nem fogsz szerezni csak ugy. Tessek, tajekozodj a bevandorlasrol, munkarol: [link]

Igazabol ezeket az informaciokat magadtol is osszeszedhetned, es mivel lathatoan nem megy, varj meg ezzel a Norvegiaba indulassal...

2015. dec. 11. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan végig fogod kérdezni az összes itt ( http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__741285.. felsorolt országot,hogy ott mi/hogy/merre/meddig?!?!?
2015. dec. 11. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire nehéz bejutni, de alapjába véve ingyenes.

A megélhetésre nyugodtan számolhatsz 10.000 koronát/hónap Ebben egy kisebb szoba bérlése, étkezés és alapvető ktségek vannak benne.

Diákmunkát könnyű találni, de általában kevesebb is az órabér az ilyen munkáknál, mint általában. Minimum havi kb 80-100 órát kell dolgoznod, hogy meg tudj élni.

2015. dec. 12. 02:44
 4/4 A kérdező kommentje:

#2 Nem kertem ilyen választ, köszönöm.

#3 Koszonom a valaszodat, hasznos volt.

2015. dec. 12. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!