H.anita14 kérdése:
Hogyan tudnék találkozni a koreai szinészel Lee min ho- val?
Figyelt kérdés
A szüleimmel Dél-Koreába megyünk és a kedvenc színészem Lee min ho és hogyan tudnék vele találkozni.2015. dec. 5. 00:14
1/4 anonim válasza:
Amikor megérkeztél, telefonálsz neki. Add át az én üdvözletemet is...
2/4 A kérdező kommentje:
Ő egy sztár szerinted majd csak úgy telefonálok neki? Arra lettem volna kiváncsi hogy valaki tudjae mikor van koncertje stb.
2015. dec. 5. 18:07
3/4 anonim válasza:
Például előveszed az infinite / platinum hitelkártyád és felhívod a concierge-t. Amex Plat Magyaroszágon pl. az OTP Privátbankárnál van.
4/4 anonim válasza:
Hát nagyon szerencsés vagy.. mindegyik válaszoló irigykedik csak, szóval ne foglalkozz velük! :)Bár ahhoz, hogy találkozz pont vele, ahhoz hatalmas nagy szerencse kell!
LMH koncertet nem nagyon fogsz találni, mivel Ő inkább színész ugyebár.. amit tudok ajánlani, hogy olyan helyekre menj ahol köztudottan hírességek szoktak lenni.. pl Gangnam-ban, Hongdae-ba.. úgy sejtem, hogy még túl fiatal vagy ahhoz, hogy klubokba járj, de ott is sok idol megfordul :)) Esetleg menj el a Starhaus Entertainment épületéhez, ami LHM ügynöksége! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!