Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek menjek? (többi lent)

Szerintetek menjek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek menjek Bécsbe? Ez egy iskolai kirándulás lenne 2015.11.27-én pénteken mennénk de én eléggé félek a terrortámadásoktól, de viszont már befizéttem a pénzt és a barátnőmet sem szeretném megbántani. Ti mennétek?

2015. nov. 25. 22:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Na még egy ostoba akit be lehetett félelmíteni..
2015. nov. 25. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
menj
2015. nov. 26. 01:23
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

A lottón így legyen ötösöm!!!

"Szerintetek menjek? " elég volt ennyit elolvasnom ahhoz,hogy tudjam ismét valami terroristás,felrobbantanak lelőnek megtámadnak baromság lesz a kérdésben!!

Egyébként ha ott a jobb felső sarokban használnád a "keresés" ikont,akkor láthatnád hogy kb kismillió ilyen kérdést tettek már felaz elmúlt hétekben ezzel a baromsággal kapcsolatban ugyanolyan ostoba emberek mint te!!

Kéne nektek csinálni egy külön kategóriát erre az oldalra......

2015. nov. 26. 07:49
 4/11 anonim ***** válasza:
34%

Én mennék!

Most komolyan mitől pánikolsz?

Biztos neked is van olyan ismerősöd akinek autóbalesete volt. Mersz autóba ülni?

2015. nov. 26. 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Lehet otthon kellene maradnod.

Sok-sok híradót nézni, és megmaradnod önnön kiskorúságodban.

2015. nov. 26. 12:46
 6/11 anonim ***** válasza:

áruljátok már el, ha unjátok, vagy nem akartok ezzel foglalkozni, mi a tetves francért kell írni, hogy jaj de unalmas, meg idióta, stb.

technikai problémát jelentene továbbgörgetni, nem tudjátok, hogy kell?

komolyan nem értem, engem ha nem érdekel valami, akkor nem kattintok rá. vagy ez az életcélotok, mindenhez odaírni, hogy hülye a kérdező, de magára a kérdésre nem bírtok válaszolni!

menjetek akkor más oldalra, vagy más kérdésekhez. az oldal szabályzatát nem ismeritek egyébként? a kérdés azért van kiírva, hogy ARRA érkezzenek válaszok, nem pedig a kérdezőt kell fikázni.

és mi van akkor, ha sokan megkérdezték már ugyanezt? belehaltok? vagy talán itt minden egyes új kérdés egy teljesen új téma, ami sosem volt még? senki nem kérdez a megcsalásról, a betegségekről, a hitelekről, stb?

a fenét! minden kérdés több százszor van már kiírva, akkor miért nem írjátok oda minden egyes kérdéshez, hogy ez már volt?

a kérdezőnek joga van azt kérdezni, amit csak akar, ti meg lépjetek tovább. örüljetek neki, hogy ti olyan rohadt bátrak vagytok, és menjetek.

én sem tudom, mit tegyek, nekem is van lefoglalt utam, menjek és féljek, vagy menjek és nem lesz semmi baj, vagy hagyjam elúszni a pénzt, tényleg nem tudom. kérdező, te eddig mire jutottál?

2015. nov. 26. 17:07
 7/11 anonim ***** válasza:

#7, azért kell kiállni és elmesélni, hogy a kérdező egy hüjegyerek, hogy felhagyjon a tevékenységével.

Ha nem szólsz, csak eljátszod a passzív embert, akkor folytatja. Márpedig a felelős kommentelés a felelős válaszadás, és a felelős állampolgári magatartás arról szól, hogy a közösség igenis kinyilvánít adott értékeket.

Ha valaki szemétkedik, torllkodik, vagy valóban hüje, akkor is figyelmezteti arra, a magatartása nem helyénvaló.

Ez történik itt is.

2015. nov. 26. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
47%

szerintem meg az a hülye, aki még a hülye szót sem tudja leírni.

én már annyira unom, hogy egyesek holtbiztosak abban, hogy a hasonló témájú kérdéseket csakis egyetlen ember írogatja ki. mert most biztos nem érdekel ez a téma több ezer embert, ugye?

nem megy több tízezer magyar abba a vásárba, akik ugyanezeken rágódnak, mint a kérdező? DE!

és nem, nem felelős viselkedés, mert ez nettó tahóság, amit itt egyesek csinálnak. amit sokan képzelnek magukról, az köszönőviszonyban sincs a valósággal.

tudod, erre szokták mondani, hogy ha mindenkit annyiért adnánk el, amennyit képzelnek magukról, nem pedig annyiért, amennyit valójában érnek, akkor nagyon sok pénzünk lenne.

2015. nov. 26. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
És akkor te minek írtál ide?!?!Mert választ te sem adtál semmire,csak véded itt ezt a szerencsétlent......alapítsatok inkább egy klubbot ahol hasonlóan életképtelen emberekkel tudjátok körbevenni magatokat......
2015. nov. 26. 19:30
 10/11 anonim ***** válasza:

a személyeskedésed teljesen alaptalan. nem vagyok életképtelen. felnőtt, dolgozó, önellátó nő vagyok, de engedd már meg, hogy féltsem az életem, ha reális veszély van egy támadásra. te sem mész a közel keletre nyaralni, ha jól sejtem.

nem kell semmiféle klubot alapítanunk, mert ez az oldal eleve azért jött létre, hogy az ilyen kérdéseit bárki feltehesse. és bármi egyéb kérdést is. semmi jogotok nincs ezért támadni senkit.

és ha nem siekrült értelmezni, sebaj, segítek: én a kérdéshez is hozzászóltam. jövő hétre van befizetett utam. még én sem döntöttem. és érdeklődtem is, hogy ő hogy áll jelenleg a kérdéssel. de komolyan, egy csomó embernek ennyi öröme van az életben, meg ennyi szabadideje, hogy olyan dolgokhoz is hozzászól, amik egyáltalán nem érdeklik, sőt egyenesen idegesítik?

mazochisták vagytok?

engem foglalkoztat a téma, ezért keresek rá a kulcsszavakra, vagy ezért jövök az utazás témakörbe.

ha te is szeretsz utazni, de pont nem érdekel bécs, csak az olasz tengerpart, akkor ezt is be lehet írni a keresőbe. vagy ha csak céltalanul bolyongsz, és a bécsi támától már idegbajt kapsz, akkor látogasd meg mondjuk a lakásfelújítás témakört, ott garantáltan nem futsz bele egy ilyen kérdésbe.

2015. nov. 26. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!