Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes letelepedni...

Hogyan érdemes letelepedni Délkelet-Ázsiában?

Figyelt kérdés
Apai ágon onnét származom, de sosem jártam arra. Konkrétan Indonézia, Fülöp-szigetek és Malajzia érdekelnek. Még gimnazista vagyok, de szeretnék kijutni oda. Mindhárom nyelven megtanultam, plusz még négy nyelvet beszélek, köztük az angolt. Pályázzak, vagy csak menjek ki, hogy ott majd találjak egyet? Nem sürgős, de kíváncsi vagyok főleg tapasztalatok alapján, hogy hogyan működik ez.

2015. okt. 27. 22:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ attól, hogy miből szeretnél megélni. Van esetleg folyamatos jövedelmed amit a tartózkodási helyedtől függetlenül megkapsz, vagy van-e valami olyan végzettséged, amiről tudod, hogy ezen országok valamelyikében hasznosítható stb.

Én a Fülöp-szigeteken élek, viszont ilyen "alap" munkákból nehéz megélni, a legjobb, ha van egy kis tőkéd és egy jó ötleted, majd vállalkozást nyitsz. A vállakozás nyitása itt egyszerű, a tehetősebb helyiek nagy része is ebből él.

Akinek itt van pénze, azok nagyrésze valamiféle vállalkozásból szerzi.

Itt egy blogbejegyzésem ami leír pár dolgot erről: [link]

2016. jan. 8. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha bármilyen kérdés van a Fülöp-szigeteki megélhetéssel, vízummal, kijövetellel kapcsolatban írjatok nyugodtan. :)
2016. jan. 8. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Hmm. Jó sokáig nem voltam itt. Köszönök mindent, de még jöhet.
2016. márc. 10. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ennyi.
ápr. 8. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!