Aki PANELHÁZBA lakik az tudna segíteni?
Figyelt kérdés
egy 10 emeletes sima pesti panelházba ha mondjuk nekiállok futkosni vagy ugrálni akkor azt hallja az alattam lévő szomszéd (tizediken lakok) nem merek nagyon tornázni meg ugrálni mert mama régen mindig azt mondta ne hangoskodjunk mert feljön a szomszéd.. nagyon hálűs lennék ha valaki tudna segíteni2010. márc. 17. 18:23
1/8 anonim válasza:
Paneltól függ. Ahol én élek, ott nem igazán hallatszik át semmi, de másutt meg szinte minden. Legjobb lenne, ha beszélnél az alattad lévővel, megkérdeznéd, áthallatszik-e a tornád?
2/8 anonim válasza:
Nálunk áthallatszik még a hangosabb beszéd is.De nem zavar megszoktam.Akit kicsit zavar az is kibír napi 1 óra ugri-bugrit.Ha nem,akkor bunkó.
3/8 anonim válasza:
Tolerancia csak szorul az emberekbe.... Én felettem nem lakik senki, de a múltkor olyan albérlők voltak alattam kettővel, hogy azt hittem felettem ugrálnak. Az én gyerekem is szokott ugrálni, futkározni, kicsit engedem, de rászólok utána. Este (kb. 7-től) egyből rászólok. Szóval szoktunk hangoskodni, de azért a gyerekemnek is elmagyarázom, hogy alattunk pihenni szeretnének.
4/8 anonim válasza:
Laktam panelba, a fölöttünk lakó állandóan porszívózott, verte a férje, hallottam mikor a földre zuhan és veri azt. Volt ott minden. Szóval igen... mindent lehet hallani, az ilyen házak nem hangszigeteltek... sajnos:) De mondjuk tornázáshoz annyira nem kell dübörögni... talán elviselik:D
5/8 A kérdező kommentje:
tök rendesek vagytok köszi hogy írtatok:)
2010. márc. 17. 20:27
6/8 anonim válasza:
Én 4 emeletesben lakom és legfelül. Szóval minket nem zavar senki, max mi szoktunk másokat de úgy sosem szóltak még. Egyszer volt olyan, hogy már 9. éve laktunk itt, az első emeletre beköltözözz egy vénasszony és 2 hét után rámhívta a rendőröket hogy hangosan hallgatom a zenét. Megjegyzem, 9 évig senkit nem zavart, őt odaköltözése után 2 héttel már zavarta, ráadásul az első emeletről, csupán 3 emelet van közöttünk...
7/8 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy padlószőnyeg van, vagy parketta. Nálunk a beszéd leginkább csak az alattunk lakótól hallatszik fel, még az ugribugri meg a felettünk lakótól, mert ott kiskölök van, meg parketta, aztán a gyerkőc rendszeresen borigatja kifele a játékait... Mi tűrünk, mi is voltunk gyerekek, szoktuk is mondogatni, hogy no, a kiscsaj biztos megint elfikázott...
8/8 A kérdező kommentje:
parketta van sajnos de van rajta egy ksi szőnyeg........
2010. márc. 18. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!