Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért imádok utazni? Főleg...

Miért imádok utazni? Főleg hajnalba.

Figyelt kérdés
Nos,az van hogy amikor utazok valahova (belföldön) és kora reggel,hajnal van imádok utazni. Budapestre már vagy 15.-szörrre (bocsi,nem tudom leírni) megyek és amikor reggel 4,5 óra körül felkelek tök vidám vagyok (amikor korán kelek és nem megyek sehova akkor legszívesebben megölném magam :D) Megyek a vonathoz (kocsi nincs) és felszállok, elindulunk és akkor csak bámulok és olyan érzésem van mint ha teljesülne egy álmom vagy nem tudom. Nagyon boldog vagy már szinte sírok az örömtől. Ez kb akkor múlik el amikor felszállok a hármas metróra. Mitől lehet ez?

2015. okt. 26. 12:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem hogy amikor a google térképen nézelődök akkor is ez van (és szól közbe a rádió)
2015. okt. 26. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt minden ember szereti, mert kikapcsol az agya valamilyen szinten, nyugtató, nem kell gondolkozni, illetve azon gondolkozhatsz, amin jólesik. Legfeljebb más embereknek ezt más okozza, pl. TV, zene, sport, horgászat, gaming, drog, stb.
2015. okt. 26. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kellene annyi tudatmódosítót beszedned.
2015. okt. 26. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as: ?
2015. okt. 26. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:
wanderlust :)
2015. okt. 26. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!