Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Jövőre szeretnék menni egy...

Jövőre szeretnék menni egy koncertre Ausztriába, de még nem töltöttem be a 18-at, átengednek a határon?

Figyelt kérdés
Személyi természetesen nálam lesz.

2015. okt. 24. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Határ sincsen (szerencsére).
2015. okt. 24. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha időben elintézed a vízumot (amit csak akkor kapsz meg, ha tiszta az előéleted), és van érvényes útleveled, de csak a piros jó, a kék már nem! Persze semmi értékéset nem vihetsz át, ha nem akarod hogy jól megvámoljanak...

Mégis hol élted le a kevesebb mint 18 évedet? :D

2015. okt. 24. 22:46
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha van személyim és Ausztria uniós tagállam minek útlevél meg vízum? A személyi nem elég?
2015. okt. 24. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Még a szmájliból sem esik le h az előző válaszoló csak tréfált ;) ?
2015. okt. 24. 23:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak vicceltem.

Annyiból áll ma a határ, hogy van egy tábla, hogy "üdvözlünk Ausztriában". A régi határállomás épületei pedig üresen állnak.

2015. okt. 24. 23:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, hogy nem vettem a poént csak még soha sem voltam külföldön mert nem jött rá össze a pénz.:)
2015. okt. 25. 00:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Én GY.M.S megyében lakom az osztrák határtól pár km-re.

van egy karcagi haverom akit nyáron elhívtam,mondtam neki,hogy akkor majd megyünk Ausztriába biciklizni meg hasonlók.

Hát erre elkezdi: oké akkor vigyek útlevelet is?

Mondom aha persze azt mindképp XD.

Erre 2. nap mondom neki na akkor kitekerjünk osztárokohoz?

Mondja aha tök jó lenne meg minden, hát mondom akkor induljunk.

Kérdi,hogy mit hozzon,mondom neki: útlevél,személyi...

El is indultunk, és amikor beértünk a faluba akkor esett le neki,hogy nem volt határ meg semmi(a bódét is lebontották,mivel ez egy kis határ.)

Majd ekkor elmondtam neki az egészet,hogy ember 2015.van...

2015. okt. 25. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
És most gondoljatok bele hogy vannak emberek, aki még azt sem tudják, hogy már határ sincs, nemhogy ennél nagyobb dolgokat és mégis szavazhatnak. Ijesztő, mi :) ?
2015. okt. 26. 03:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem kell bunkózni, okés? Soha a büdös életben nem voltam külföldön nem kell kioktatni. A másik, hogy 14 éves vagyok, úgyhogy még egy ideig nem szavazhatok.
2015. okt. 26. 18:37
 10/10 anonim válasza:
Hát nem azért,de én 15 leszek pár nap múlva és látszik mekkora IQ-d van és ez nem attól van mert nem voltál még külföldön. Csak legalább ne írd ki az ilyen buta kérdéseket,ne minősítsd magadat mégjobban. Ott a Google. 14 évesen meg szerintem ne akarj menni koncertre. 😂
2016. ápr. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!