Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Prágában Telenoros mobilintern...

Prágában Telenoros mobilinternet (? )

Figyelt kérdés

Üdv :) Feltöltőkártyás vagyok.

Novemberben Prágába szeretnék utazni 3 napra, de szeretnék valamennyi mobilinternetet is magammal vinni, illetve ha már azt viszek, a kártyámat is fel szeretném majd tölteni, és telefonálni is akarok majd. Legutóbb mikor Eindhovenben voltam, nem tudtam használni a telefonomat valami miatt, viszont most szeretném, és azt is, hogy a mobilnetemet magammal vigyem, amire itthon előfizetek. Mik a lehetőségeim? :)

2015. okt. 20. 23:42
 1/2 anonim válasza:
Külföldön nem tudod használni a mobilinternetet, az csak a magyar hálózatban működik. Ami a telefonálást illeti, nekem a mindig magától át szokott állni a telefonom a külföldi hálózatra és gond nélkül tudok telefonálni.
2015. okt. 26. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Első válaszadó hülyeséget írtál.

Külföldön csak akkor nem lehet használni a mobil internetet, ha a barangolás le van tiltva, egyébként simán lehet, csak még nagyon drága az adatforgalmi díj a roaming miatt.

A TELENORNÁL több lehetőséged is van.

Van netroaming heti jegy a feltöltőkártyásoknak.

Link:

[link]

Vagy, EU Roaming kiegészítő szolgáltatás.

Link:

[link]

De, ezzel kapcsolatban van egy jó hírem, idén, azaz 2015 december 15.-e után az EU-ban megszűnnek a roaming díjak.

Link:

[link]

Jó utat.

2015. okt. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!