Csontban lévő orvosi fémről kitől tudok kérni angol nyelvű orvosi igazolást?
P.S. Tolsd ki TSA notification cardot es add oda vizsgalo
tisztnek. Eleg ha magad beirod a problemat, nem kell se orvos, se fordito. De az nem jelenti hogy nem lesz semmi vizsgalatod, csak eppen kulon megvizsgalnak, nem kell atmenned a kapun tobbi utassal egyutt. Semmi kulonos, nekem is hasonlo problemam van, itt elek USAban es tobbszor repultem.
Nekem most jonnek rokonok es a beultetett fem valszeg besipol majd a kapun.
Korzeti irt egy 2 mondatos papirt, alairas, pecset stb, en meg siman atforditottam angolra es majd a rokon azt fogja lobogtatni a repteren, mert angolul nem beszel.
Bemesz a korzetihez es lediktalod neki:
Nevezett paciensunk bal/jobb/fent csipojeben/labszaraban/akarhol izuleti protezist/implantatumot visel, ami orvosi femet tartalmaz. Ennyi. Legyen rajta a doki pecsetje hogy kicsit hivatalos kinezete legyen, te meg lefordittatod akarkivel, a forditast hozza csatolod es hidd el, ez eleg lesz nekik!
Nem te leszel az elso utas, akiben van valami.
Atmesz a kapun, besipol, felre hivnak, kezi keresovel legyeznek elotted, te odaadod a papirt es hello.
De ha a modernebb gepen mesz at, akkor azt a kepernyon latni fogjak, hogy melyik csontnak van mas anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!