Először szeretnék Telekocsival utazni, lenne pár kérdésem, tudnátok segíteni?
Szeretnék A pontból B pontba utazni. Kinéztem egy hirdetést, mert olcsóbb, mint a busz. Nagyjából hogy néz ki pl. a fizetés, előre vagy a végén szokták a fuvardíjat átadni? (az blablacar közbent ír, de ez nem logikus, hogy vezetés közben adjam oda)
A kinézett hirdető C pontból B pontba utazik (így adta meg a fuvardíjat), A pont (ahonnan én indulnék) természetesen útba esik. Ilyenkor szoktak adni kedvezményt, vagy lehet alkudni, mert nem a teljes távon utazom, hanem a hirdető távjának a kb. 3/4-én?
Miért nem logikus, hogy vezetés közben add oda? Ha az elején adod oda, és 5 km múlva kirak, mit csinálsz? (jó ez csak sarkítás). Ha meg a végén, akkor meg a vezető izgulhat, fizet-e az utas? Féltávnál nagy bukta egyikőtöknek sincs.
Ha mondjuk valaki Zágrábból megy Münchenbe és Te Bp-en szállsz fel, akkor az oldalon általában a szakaszdíj van megadva, azaz Bp München x ft - de ez nem 100 %.
A vezetőt kell megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!